Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kjelsås er nest best i byen

GODE I FORSVAR: Kåffas kraftspiss Torstein Andersen Aase ble temmet av Kjelsås` gode forsvarere.

Kjelsås kan se tilbake på en fantastisk sesong. Ingen andre lag i Oslo var nærmere opprykk enn blåtrøyene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.01.2015 kl 01:04

EKEBERG: Lørdag spilte de sesongens siste bortekamp mot byrivalene KFUM Oslo, som har vært Oslos nest beste lag de siste årene.

Og Kjelsås viste hvorfor de havner på 2. plass i avdelingen, etter at de spilte 1-1, i en kamp de produserte klart flest sjanser.

- I dag er det stang ut. Vi skaper flest sjanser og gjør en kjempebra kamp, sier Eivind Kampen.

Se høydepunkter fra kampen her:

You need a browser that can handle Iframes to be able to view this page.

God progresjon

I fjor slet laget en kamp for å overleve i 2. divisjon, men en knallsterk avslutning sørget for at laget beholdt plassen med grei margin.

Den gode avslutningen tok de med seg inn i denne sesongen, og de var det eneste laget som var i nærheten av å tukte suverene Follo som allerede er klar for Addecoligaen.

- Gutta skal være fornøyd med sesongen. Vi har konkurrert mot gode lag, sier Kampen, som sier at oppturen startet i fjor.

- Vi har sett over tid at vi har blitt mye bedre. Gruppa har vokst sammen, vi har skapt en kultur og spillerne trener bra. Det er en ærgjerrighet av å få resultater og da kommer du langt i andre divisjon, skryter Kampen.

«Kåffa»-trener Esten O Sæther skryter også av Kjelsås.

- Det var en god kamp mellom to fine lag. Kjelsås har hatt en fin utvikling og de har utlignet vårt forsprang, sier Esten O Sæther.

Sulten gjeng

Kjelsås var før helgen det eneste laget som har slått suverene Follo denne sesongen.

Lørdag klarte Moss samme bragden, men da mot et lag som allerede var klar for opprykk.

Eivind Kampen og resten av spillerne har nå en veldig god grunnplattform å ta med inn i ny sesong.

- Vi skal ta med den kulturen vi har skapt inn i den nye sesongen. Spillerne er sultne på å bli bedre, samtidig som de er en ydmyk gjeng, sier han.

Han blir også overrasket om at han har med alle spillerne neste år.

- Mange av de som spiller her fortjener å være interessante for bedre lag. Vi er i en spennende fase. Ingen spiller her for å tjene penger, det er trivselen som gjør at de er her, sier han.

Håper på flere tilskuere

Lørdag avslutter laget en flott sesong hjemme mot Harstad på sin midlertidige hjemmebane Myrerjordet kunstgress klokken 13.00.

Nå håper Kampen at publikum kommer for å se laget.

- Vi har 11 kamper uten tap og ønsker å avslutte med stil. Nå håper vi folk i nærområdet kommer og setter pris på laget, sier Kampen.

Christoffer Dahl scoret Kåffas mål etter et flott skudd i vinkelen. Stian Pettersen utlignet 13 minutter før slutt etter et massivt press.

Samleside: Alle våre saker om 2. divisjon i fotball

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...