Nordre Aker Budstikke

Kjelsås G2000 knuste all motstand

Hele 22 mål satt Kjelsås G-2000 inn i kampen mot Asker, som scoret 10 mål. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Lørdag var Kjelsås Gutter-2000 vertsskap for tredje runde i Grensemesterskapet. Vertene knuste både Asker og Lidkøping. Se scoringer fra kampen her.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.01.2015 kl 14:06

KJELSÅS: Lørdag inviterte Kjelsås G2000 til tredje runde i Grensemesterskapet, mot Asker og Lidkøping. 

Bernhard A. Steen i Kjelsås Håndball forteller.

Favorittene videre

- Før dagens runde i Grensemesterskapet , var det bare to lag som var ubeseiret, Kjelsås G2000 og Ski G2000.Det var mye spenning knyttet til tredje runde, som fant sted i en rekke haller i Norge og Sverige i løpet av ettermiddag en. Fasiten viser at alle favorittene, Torslanda og Sävehof fra Sverige og Kjelsås og Ski fra Norge gikk ubeseiret gjennom dagen.

- Dermed er de to norske lagene fortsatt i ledelse når en vanlig runde - to kamper - og finalerunden - tre kamper i Gøteborg i april - gjenstår av mesterskapet, forteller Steen.

22 - 10

Kjelsås møtte i dag først Asker, og slo dem overbevisende 22-10.


- Laget vartet opp med mye god håndball i angrep, og et forsvar og noen målvakter som var i det fullstendig umulige hjørnet, og vanligvis gode Asker klarte bare ikke å finne ut av spillet, forteller Steen.

HK Lidkøping fikk det ikke lettere i sin kamp.

28 - 13

- Svenskene er vanligvis et godt håndballag, som i dag møtte et enda bedre lag fra Nordre Aker. Da de gikk av banen, og hadde sluppet inn 28 mål i løpet av 2 x 20 minutter, virket de faktisk ikke misfornøyde. De hadde vist mye fint spill, og skåret 13 mål mot et av de beste lagene de har møtt -- i følge trenerne, avslutter Steen.

Beste lagene

Grensemesterskapet er en serie der de beste lagene fra de grensenære områdene i Sverige og Norge møtes.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 blir Nordre Aker Budstikke ny, som ren nettavis på nab.no.

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nye, gratis nyhetsbrev

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...