Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kjelsås gikk på en smell i første seriekamp

TAP: Det gikk ikke så veldig bra for Kjelsås i dag, som tapte hele 0-3 mot KFUM. Kaptein Espen Frøystveit innfelt. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA/PRIVAT

– Vi skuffa i dag, men skal reise oss igjen på onsdag, sier kaptein Espen Frøystveit, om 0-3-tapet mot KFUM på Ekeberg lørdag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.04.2015 kl 20:35

EKEBERG/KJELSÅS: Det sto 0-0 til pause, i første seriekamp i andre divisjon herrer, mellom KFUM og Kjelsås, på Ekeberg.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

– Full kontroll

KFUM har hatt full kontroll på matchen, og Kjelsås må heve seg flere hakk for å få med seg tre poeng hjem til Oslos tak, ifølge nettstedet siste.no i pausen etter første omgang.

I andre omgang tok det nøyaktig syv minutter før Torstein Andersen Aase banket inn 1 - 0 til KFUM. Før det var gått 25 minutter av andre omgang, sto det hele 3 - 0 til KFUM over Kjelsås, i rekkefølge scoringer av Eivind Sæther og Sindre Ek.

Det ble også sluttresultatet i første seriekamp i andre divisjon.

Nordre Aker Budstikke samlet Kjelsås, Lyn og Skeid til duell like før seriestart. Se hvordan det gikk her!

Kaptein Espen Frøystveit er ikke spesielt imponert over lagets innsats denne lørdagen på Ekeberg.

Enig i at KFUM hadde full kontroll på kampen?

– Vel i første omgang var det vel ikke så mange sjanser til noen av lagene, mer en stillingskrig. KFUM hadde mer ball enn oss, og de er gode med ball. Men jeg synes vi lå greit plassert, sier Espen om første omgangen.

Hadde en plan

Han fortsetter.

– I pausen blir vi enige om å ta mer ansvar og by mer på oss selv. Det første 10 minuttene er bra av Kjelsås. Blant annet noen gode målsjanser. Derfra og ut, så er det ikke bra. KFUM får to lette mål, men bra enkeltprestasjoner av KFUM-spillerne, sier Frøystveit.

De siste 25 minuttene er det KFUM som styrer.

– KFUM kontrollerer med ball, og vi klarer ikke komme på igjen.

Klare igjen onsdag

– Dette var selvfølgelig ikke bra nok. Vi skuffa i dag, og tok et steg tilbake. Særlig med tanke på den fine progresjonen laget generelt har hatt den siste tiden, sier Frøystveit.

Men allerede onsdag er det NM-kamp mot Sprint Jeløy.

– Men vi skal reise oss igjen på onsdag. Og vi gleder oss til KFUM kommer på besøk til Stadion, da skal vi vise hva vi er laget av og revansjere, sier kapteinen.

LES OGSÅ:

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...