Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kjelsås helt oppe på sølvplassen

TØFT: Det ble tøft for Lyn i bortekampen mot Kjelsås, med sluttresultat 5 - 1 til vertene. Foto: LARS OPSTAD

Lyn hadde nok regnet med en tøff kamp mot Kjelsås, og det ble det. Nå er det bare ett lag foran Kjelsås på tabellen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.06.2015 kl 13:09

GREFSEN STADION: Lyns nye trenerteam, Tresor Egholm og Mikal «Mikkis» Aaserud, var klare for andre kamp, borte mot Kjelsås søndag. Det ble nok som forventet - tøft mot hjemmelaget som ligger helt i tabelltoppen.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Kjelsåstrener Eivind Kampen uttalte i forkant av lokaloppgjøret blant annet følgende om Lyn, som så langt kun har to poeng og nederst på tabellen.

– De har fått ny energi inn en ung spillergruppe. Man skal alltid være litt på vakt mot skadde dyr, lærte bestefaren min meg. Der er Lyn nå. De er desperate etter resultater, sa Kampen.

Solid seier

Men Kjelsås tok tidlig ledelsen i søndagens lokaloppgjør - 2 - 0 i løpet av første halvtimen. Men Lyn sørget for en redusering før pause, i 33. minutt scorer Mahmod Hejazi.

I andre omgang feide hjemmelaget gjestene av banen, og sluttresultatet ble hele 5 - 1 til Kjelsås.

– Vi var nok favoritter før denne kampen, men forberedte oss godt og tok ikke noe for gitt. Lyn spilte aggressivt i første omgang, komprimert, og bra. Og også godt organisert, sier Kampen til Nordre Aker Budstikke etter lokaloppgjøret søndag.

Han fortsetter.

Vinner fortjent

– Men vi skapte mange sjanser - også i første omgang - og får uttelling for det. Først av Simen Møller, så kaptein Espen Frøystveit. Så er vi for slappe på slutten av første omgang, og lyn reduserer, oppsummerer Kampen.

Men i andre omgang viste hjemmelaget hvem som er best.

– Simen Møller og Espen Frøystveit scorer igjen, og Anders Osmunddalen tar det femte. Vi vinner fortjent kampen, ifølge Kjelsåstreneren.

Sølvplass

Akkurat nå så er Kjelsås helt oppe på en sølvplass på tabellen. KFUM ligger 7 poeng foran, bak Kjelsås på andre plass i avdeling 1 - Trikkeligaen - ligger ett poeng bak Grorud, og to poeng bak Tromsdalen. Sistnevnte har per søndag spilt en kamp færre, enn de andre nevnte lagene i toppen.

– Gutta er veldig flinke og gjør det de skal, og vi har hatt en veldig bra sesong så langt. Fortsetter vi sånn, så kan det bli veldig spennende fremover. Men vi bruker ikke spesielt mye tid på å studere tabellen, men har heller full fokus på kamp for kamp, avslutter Kjelsåstreneren.

Neste ut for Kjelsås er borte mot Harstad.

LES OGSÅ: Niendeklassing A-lagsdebuterte for «nye» Lyn

Dårlig trent

Lyntrener Egholm uttalte i forkant av lokaloppgjøret at Lyn er får dårlig trent, et ansvar som legges på spillerne - ikke på forrige trener. Første kamp med nytt trenerteam var borte mot Ullern, og som endte med uavgjort og ett poeng til.

Det skal jobbes hardt frem mot sommeren, men de tydeligste forbedringene vil trolig ikke synes før etter ferien, ifølge Egholm.

Les også: Sykkelen gratis på T-banen - hele dagen!

– Det tar tid å endre spillestil og tankesett. Den største forskjellen spillerne vil merke er nok at vi setter et større krav til løpskapasitet, sa Egholm.

Skeidkampen avlyst

Skeids hjemmekamp mot Mjølner, ble for øvrig avlyst søndag på grunn av transportproblemer for bortelaget.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...