Nordre Aker Budstikke

Langrennslederen oppsummerer sesongen

Kjelsås Langrenn avslutter med stil

FJERDE: Veldig bra innsats av Kjelsåsgutta i dag - fjerde og syvende plass på lagsprinten i NM i Harstad i dag. Foto: KJELSÅS LANGRENN

To kjelsåslag innenfor de syv beste i NM i lagsprint i dag. – Herlig driv på gutta i dag - vi viser både bredde og styrke, sier langrennssjefen i Kjelsås, Eivind Selvig, og som oppsummerer sesongen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.03.2015 kl 20:33

KJELSÅS: I dag var det klart for NM lagsprint langrenn i Harstad - les om hele arrangementet her.

Første, andre og tredjeplass gikk til henholdsvis Strindheim IL med Tomas Northug og Petter Northug Jr, Røa IL med Andrew Musgrave og Martin Johnsrud Sundby, og tredje plassen til Lillehammer Skiklub med Vegard Bjerkreim Nilsen og Håvard Solås Taugbøl.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Fjerde og syvende

Men både Kjelsås første og andre lag gjorde det veldig bra i finalen, og kom på fjerde og syvende plass.

– Topp innsats og prestasjoner fra Kjelsåsgutta i dag. Det ble en tett finale og Kjelsås satte preg på stafetten. Medaljen glapp i år, men med to lag i finalen viser vi bredde og styrke, sier en fornøyd langrennssjef.


Les også: Nærbutikken ranet

Lagene besto av Kjelsås 1 med fjerde plass; Eirik Brandsdal og Øyvind Moen Fjeld. Kjelsås 2 med syvende plass; Fridtjof Vaksdal og Jöri Kindschi .

Kjelsås stilte også med to lag i kvinneklassen. Her ble det fjerde og sjette plass i semifinalen.

– En god erfaring å ta med seg videre, oppsummerer Selvig.

Hovedtrenerens referat

Her er fra hovedtrener Kristina Bjune Sveens oppsummering av dagen, og som også er på plass i Harstad:


"Teamsprint i NM del 2 i Harstad. Imponerende laginnsats av våre 2 herrelag og 2 kvinnelag. Hele 3 av 4 lag i finalen!

Nora Ulvang og Anine Ahlsand hamlet opp med seniorene med en sterk 7 plass, mens Chantal og Astrid kun var en lang tå fra finaleplass.

Hos gutta var det tett, både for lag 1 med Øyvind og Eirik og 2 laget med Jöri Kindschi og Fridtjof VaksdalBegge lagene våre var i tetgruppa 400m før mål, og endte opp med 4 og 7 plass. Nesten.... Men en flott dag - vi er fornøyd!...Det gjenstår NC-finaler og NM 30/50 km i morgen og resten av helgen."

Sesongen over på løkka

Tilbake til langrennssjefen. Nå blir det ikke flere renn på Langsetløkka for i år.

– Nei det blir det nok ikke, selv om det er nykjørte spor i dag (journ. anm. torsdag). Det har vært en innholdsrik sesong med stor aktivitet i langrennsgruppa, forteller Selvig.


Antallet løpere øker fortsatt og bredden er i følge Selvig større enn noensinne.

- Det har vært prestasjoner på høyt nivå i alle aldre og det jobbes godt og systematisk med løperutvikling. Oppmanns- og trenerkorpset gjør en kjempejobb med organisering og tilrettelegging for godt sosialt miljø, trivsel og treningsglede, roser langrennssjefen.

Mange renn

Han oppsummerer sesongen videre.

- Vi har fått gjennomført både Lillomarka rundt - rundt 200 deltagere, Kjelsåsrennet - rundt 950 deltagere, klubbmesterskap - rundt 600 deltagere, og telenorkaruseller.

Les også: Vi er jo fra Kjelsås så Erik Brandsdal er forbildet!


Han fortsetter.

– Juniorer og seniorer deltar og presterer godt i Norgescup. Vår aller beste Eirik Brandsdal vinner World Cup og er som type et flott forbilde for alle våre yngre løpere, sier Selvig.

Som allerede gleder seg til neste vintersesong.

Tidligere i gang neste år

– Vi gleder oss til at Linderudkollen blir fullført i løpet av sommeren og vi kan starte opp snøproduksjon og skisesongen tidligere med en gang kulda kommer. Det blir stas for store og små.

Selvig benytter anledningen til å takke alle som stiller opp.

Takker

– Som styreleder vil jeg få takk alle dugnadsvillige foreldre og andre, alle sponsorer og ikke minst Oslo kommune ved Bymiljøetaten for flott preparering i alle løyper og godt samarbeid om utviklingen av Linderudkollen, avslutter langrennssjefen i Kjelsås.

LES OGSÅ:
Denne bussen får flere avganger
55-bussen parkeres permanent

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...