Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kjelsås punkterte kampen etter 19 minutter

MÅLFEST: Før 20 minutter var spilt ledet Kjelsås 3-0 mot Mjølner hjemme på Kjelsås. Og hjemmelaget hadde så langt bare levert halvparten av kveldens scoringer. Foto: ALEXANDER REIN

Nyopprykkede Mjølner hadde reist langt og lenge for å komme til Kjelsås, men det tok ikke lang tid før hjemmelaget bøtta inn med mål, i andre serierunde. For Skeid var det imidlertid motsatt scenario som ventet i Finnsnes.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.04.2015 kl 20:00

KJELSÅS: Stor stas med kliss ny pølsevogn på Grefsen Stadion.

Etter at et knippe «avdanka» fotballspillere gikk ut og ba om støtte til en mobil pølsevogn til Kjelås IL, strømmet «pølseaksjonærene» til, og tidligere i uka kunne kiosken på hjul hentes hjem til stadion.

Supporterne så ut til å sette pris på nyvinningen, og kjøpte pølser i stor stil.

Målkalas fra Kjelsås

Antakeligvis var det enda mer stas med en skikkelig seier til Kjelsås, over nyopprykkede Mjølner. En seier som nok smakte hjemmelaget ekstra godt etter å ha gått på en smell mot KFUM borte i første serierunde forrige helg.

Det tok bare 19 minutter før Kjelsås hadde skaffet seg en god ledelse – hele 3-0, mot Mjølner fra nord.

Allerede etter to minutter skrev Simen Stamsø Møller seg på scoringslista, som skulle bli lang, etter en målgivende pasning fra Anders Osmunddalen etter en corner. Samme Osmunddalen sikret 2-0 tre minutter senere etter et skudd fra 16 meter. Det var også han som satte spikeren i Mjølner-kista etter 19 minutter, da han satte 3-0 etter etter corner, og pasning fra Stamsø Møller.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

På'n igjen etter pause

Det ble også pauseresultatet. Men scoringene ramlet inn i andre omgang også:

17 minutter etter hvilen var Stamsø Møller på igjen, og økte forspranget til 4-0.

Det tok bare tre minutter før Stian Pettersen i stor fart banket ballen lavt i nettet til venstre for Mjølner-keeperen, fra 16-17 meter, etter en pasning fra Runar Brenden. Ett minutt før ordinær tid sørget Martin Fasting for at hjemmelaget kunne skrive seks mål på scoringslista.

Kampen ender 6-0.

Fremstår solide

Kjelsås-trener Eivind Kampen er naturlig nok fornøyd med laget etter oppvisningen på Grefsen Stadion.

– Når vi spiller hjemme har vi lyst til å bestemme og ta for oss. Vi leder 3-0 etter 19 minutter, og det er vi veldig fornøyde med. Vi dreper kampen etter 20 minutter, og ender solid med 6-0-seier, sier han.

– I dag framstår vi så solide som vi ønsker å være.

På vei mot suksess

Etter bortetapet i første runde, og snuoperasjonen i cupkampen onsdag, er Kjelsås tilbake på sporet.

– Første kamp var dårlig prestasjonsmessig. Vi følte alle på at det var et arbeidsuhell, og en dårlig dag på jobben, sier Kampen.

Han tror laget etterhvert kan prestere på nivå med det de leverte i fjor.

– Jeg tror vi er litt annerledes enn i fjor, men at vi vil bli bedre og bedre utover i sesongen. Vi var nok tidligere der vi skulle være i fjor, men jeg er trygg på at vi vil bli bedre etterhvert som de nye spillerne får spilt seg inn på laget, og vi får relasjonene på plass.

LES OGSÅ: Kjelsås banket Sprint Jeløy i cupen, hjemme med 3-1-seier, mens Lyn tapte mot Fram Larvik etter ekstraomganger.

Målstimen snudde for Skeid på bortebane

Skeid har så langt servert to målrike kamper, først uavgjortkampen 3-3 mot Stabæk i serieåpningen på Skeidbanen. De vant også første cup-kamp torsdag 5-1 mot nyopprykkede Drammen FK på hjemmebane.

Borte mot Finnsnes søndag var det imidlertid slutt på Skeids scoringsbonanza. Kampen endte hele 4-0 til hjemmelaget.

Det første målet kom etter 24 minutter, og følge Skeids twitter-konto hadde gjestene lite å stille opp med.

«Skeid leverer ingen god match. Intensitet, innsats og kvalitet må opp mange hakk dersom det skal være håp om poeng når Lyn kommer på besøk til Nordre Åsen fredag 1. mai» skriver Skeid.no.

Tap for Lyns damer

Også Lyns damer har spilt seriekamp denne helgen. Lørdag tok Lyn damer imot Kongsvinger på Kringsjå, til andre seriekamp. Til pause var det 0-0. Men gjestene gikk opp i 0-2-ledelse, og lå der lenge i andre omgang. På slutten av kampen klarte Lyn å redusere til 1-2 ved Line Vikan, men det hjalp ikke. Det ble tre poeng tul gjestene.

Dette ble Lyn damers andre seriekamp-tap. I sin første seriekamp i kvinnenes 1. divisjon borte mot Ålesund fomlet Lyn-damene bort en 0-2-ledelse og tapte kampen 4-2. I cupkampen mot Tromsdalen gikk det imdlertid bedre. Selv om de lå under 0-2 før pause, greide Lyn å snu kampen til et 3-2-seier.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...