Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

– Kjelsås ville mer enn oss

Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Skeid greide ikke å beseire Kjelsås på Grefsen stadion denne gangen heller.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.09.2016 kl 18:33

GREFSEN STADION: Det var to lag som begge var sultne på seier i nabooppgjøret på «Oslos tak» lørdag ettermiddag. Men kampen endte med 1-1 og poengdeling.

Det er det kanskje Skeid som skal være mest fornøyde med. Kjelsås skapte de største sjansene, i en kamp mellom to ganske jevne lag.

Ikke lett å se noen poengforskjell på de to lagene i førsteomgang. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

– Skal jeg få komme med en personlig mening, er det at Kjelsås vil mer enn oss. De var farligere enn oss. Som supporterleder tar jeg med ett poeng i dag, oppsummerte Skeidoksenes leder Jonny Olsen til Skeid-TV som direkteoverførte kampen. Det var akkurat slik han hadde spådd utfallet i forkant.

Ubeseiret

Kjelsås står nemlig ubeseiret mot Skeid i tellende kamper, siden 2011. Sist de to møttes, på Nordre Åsen i mai, ble det også poengdeling.

På det tilsvarende oppgjøret på Grefsen stadion i mai 2015 vant imidlertid Kjelsås hele 5-2 over naboene fra Nordre Åsen. Det ble den forelpig største hjemmeseieren Kjelsås har hatt over naboen i 2. divisjon.

Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Ujevn førsteomgang

Kjelsås åpnet sterkest, og var det dominerende laget iallefall det første kvarteret.

Kampens første store mulighet kom etter et kvarters tid, da Kjelsås fikk frispark, ved Julian Møller. Skeid-keeper Idar Lysgård hørte nok bare suset av ballen i det den smalt i tverrliggeren over ham. Like etter var Skeid på, men Johnny Budusons forsøk gikk over Kjelsås-målet.

Selvfølgelig er Skeidoksene på plass - og de har god lyd. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Etter 29 spilte minutter fant imidlertid den samme Buduson nettmaskene, og sendte ballen i mål, akkurat slik han gjorde da Skeid klatret opp til andreplass på tabellen med seieren over Finnsnes sist søndag.

Lagene gikk til pause med 0-1 til gjestene. Hjemmelaget kunne telle seks store sjanser, og litt ufortjent uten scoring.

Rask utlikning

Kjelsås var på allerede fra start i andreomgang, og kom til en sjanse allerede etter et par minutter. Men ballen gikk utenfor. Minuttet senere var det Skeid som var farlig nær å sette ballen i mål. Det lå en ny scoring i lufta.

Og det var Kjelsås som var mest på. Bare seks minutter etter hvilen var det Jesper Solli og Kjelsås som plasserte ballen i mål.

Kjelsås holdt presset oppe og var farlige for Skeid flere ganger tidlig i omgangen.

Vet ikke hva som skjedde

Men det ble med de to scoringene, og kampen ble blåst av på 1-1. I følge kommentatorene fra Skeid-TV var det gjestene som sannsynligvis kan være mest fornøyde med det.

– Jeg vet ikke helt hva som skjer. Det er et lokaloppgjør, og da skal vi være på med en gang. Vi spiller dårlig i starten av førsteomgang og starten av andreomgang. Heldigvis får vi ingen soringen mot oss i første, men i andre scorer de, sier Johnny Buduson, som sto for Skeids mål halvtimen ut i førsteomgang.

Han legger imidlertid æren for scoringen til Bruno Leite.

– Det er Bruno som gjør alt. Han dribler fire-fem mann, og da er det bare for meg å sette ballen i mål, sier Buduson, som tror sjansen for opprykk glapp i dag.

– Det toget tror jeg gikk i dag. Men Tromsdalen har noen tøffe oppgjør foran seg, så det skal ikke bli lett for dem heller, sier Buduson.

Kampen tror Kjelsås berger plassen

Trenerne Tom Nordlie og Eivind Kampen. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP/THOMAS GRANERØD (ARKIVFOTO)

Kjelsås, nå med sine 29 poeng, ligger på åttendeplass, og dermed akkurat på nedrykksplass. Trener Eivind Kampen tror likevel det skal holde for laget.

– Fortsetter vi å spille som i dag, skal vi klare det med god margin, men alle kamper er ulike. Vi har noen tøffe motstandere foran oss i de siste kampene, sier Kjelsås-treneren til Skeid-TV.

Selv om han lot seg imponere av Skeid, er det en skuffet Kampen som må ta til takke med ett poeng.

Kjelsåstrener Eivind Kampen. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

– Det hadde vært logisk at vi vant denne kampen. Samtidig ser vi hvorfor Skeid har så mange poeng. De trenger ikke store sjanser for å score mål. De få gangene vi gjør feil i dag, blir vi straffet, sier Kampen.

– Vi har lyst til å markere oss fra start og ønske velkommen til Oslos tak. Men vi får ikke betalt for innsatsen vi gjør, og det koster krefter, sier han.

Bra med folk på lokalderby! Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...