Nordre Aker Budstikke

Kjelsåsvekkelse i andre omgang

Tromsdalens keeper holdt buret rent i førsteomgang, men i andreomgang ble det hele tre scoringer for hjemmelaget. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

0-1 til pause mellom Kjelsås og Tromsdalen, ble snudd til målfest i andre omgang.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.08.2015 kl 21:48

KJELSÅS: Det skilte kun ett poeng mellom andre, tredje og fjerdeplassen på tabellen i andre divisjon herrer, før kampen i 16. serierunde mellom Kjelsås og Tromsdalen. KFUM topper med 43 poeng med ferdigspilte 16 kamper, mens Grorud, Kjelsås og Tromsdalen hadde henholdsvis 34, 33 og 33 poeng etter 15. runde.

Grorud spiller mot Vålerenga 2 mandag, mens Kjelsås tok i mot Tromsdalen på Grefsen Stadion søndag.

Gjestene var offensive - og etter ett kvarters spill sto det 0-1 til gjestene, ved Lars Henrik Andreassen. Det ble også pauseresultatet.

Kjelsåsvekkelse

Men i andre omgang, var det rene Kjelsåsvekkelsen. Det tok bare fem minutter før kaptein Espen Frøystveit kom til en utligning. Minutter senere tok Kjelsås ledelsen, 2-1 ved Anders Osmunddalen. Ett minutt senere var gjestene på igjen, og utlignet til 2-2, ved igjen Lars Henrik Andreassen.

Simen Stamsø Møller ville også på scoringslista denne søndagen, og tok vertene i ledelsen igjen, da det sto igjen rundt ett kvarters spilletid - 3-2. Klokka bikker 80 minutter og Tromsdalen får straffe, og utligner til 3 - 3, igjen ved Lars Henrik Andreassen. 3-3 og poengdeling ble også sluttresultatet.

Sesongbeste

Kjelsåskaptein Espen Frøystveit skulle selvfølgelig aller helst sett at hjemmelaget vant kampen, men er likevel fornøyd med vertenes spill i andreomgangen.

– Andreomgangen i dag er vel noe av det beste vi har levert denne sesongen. Det som er kjipt er at vi er dårlige på sekvensene i forkant av baklengsmålene - Tromsdalen får altfor lettvinte mål mot oss. Det er kjedelig å slippe inn mål så lettvint, når vi ellers gjør en så god andreomgang, sier Frøystveit.

Som også som nevnt kom på scoringslista og utlignet til 1-1 tidlig i andreomgang.

– Jeg fikk en ball på rundt tjue, kom meg forbi en Tromsdalenspiller og satt den i lengste hjørnet. Alltid gøy å score mål, sier Kjelsåskapteinen.

Langt opp

Uten trepoenger i dag, søndag, så begynner det å bli langt opp til KFUM på toppen.

– KFUM fikk det i dag, ved at vi kun får ett poeng hver. Ni poeng opp er mye. Men klart ingenting er umulig, og vi får bare fortsette å vinne kamper fremover. Vi har jo ikke tapt en kamp på 12 kamper. Men for å nå KFUM, så må jo de også begynne å tape kamper. Og det spørs jo, sier Frøystveit.

Det betyr at både Kjelsås, Tromsdalen og Grorud ligger på en andreplass søndag - alle med 34 poeng. Men som nevnt spiller ikke Grorud 16. serierunden før mandag. Og med KFUM på topp - med hele 43 poeng.

Kjelsås Stian Pettersen - som for øvrig spilte sin 100 kamp for Kjelsås - fikk seg en skikkelig smell i førsteomgangen, og måtte gå av banen. Etter det Nordre Aker Budstikke kjenner til har Stian fått en kraftig smell i leggen. Han iser ned og fysioterapeuten har sett på skaden. Fysioterapeuten har etter sigende tro på at Stian er raskt tilbake.


Neste søndag venter Finnsnes borte for Kjelsåsgutta.

Lyn og Skeid

Lyn - Skeid spilte bydelsoppgjør lørdag, på Bislett. Lyn fikk sin andre seier på rad denne sesongen, og har totalt åtte poeng. Mens Skeid ligger over nedrykksstreken med 13 poeng.

Få siste nytt rett i nyhetsfeeden din! Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.


Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...