Nordre Aker Budstikke

Kjempet seg til NM-finale på Bergbanen

Foto: SIGURD KLIPPENBERG

Mye spenning på Bergbanen tirsdag kveld. Både Ullevål/Sarpsborg 98 og Ullevål 99-gutta kjempet for NM-finale.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.03.2015 kl 23:02

ULLEVÅL: Det var mye spenning på Bergbanen før semifinalene i bandy-NM. Da både Ullevål (98/99) og Ullevål/Sarpsborg (98) var klare for NM-semifinaler, mot henholdsvis Mjøndalen og Stabæk.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Spesielt nervepirrende var det for 98/99-gutta, som skulle spille for revansj mot Mjøndalen, som vant mot Ullevål-laget i fjorårets NM-finale.

Optimistisk før kampen

Før kampen mellom Ullevål/Sarpsborg (98) og Stabæk var trener Trond Audun Sørensen optimistisk. Laget, som ble Norgesmestere i 2013, og slo det Russiske laget Dynamo Moskva for tre måneder siden.

LES OGSÅ: Fordeler med å være et lite idrettslag, slik om Grefsen IL

Jevnt

Det ble en jevn og intens kamp mot Stabæk. Til pause sto det 2-2. I andre omgang fikk Ullevål/Sarpsborg overtaket.

På slutten kjempet derimot Stabæk til seg to mål til, og fire minutter før slutt sto det 5-4 til Ullevål/Sarpsborg. Det ble skikkelig spennende, men til slutt kunne Ullevål/Sarpsborg puste lettet ut.

Se flere bilder fra bandykampene her!

Spiller for gull

Nå er det forberedelser til NM-finale som gjelder fremover. Ifølge klubben og gutta går de selvsagt for gull.


Ullevål 99-gutter spilte som nevnt semifinale mot Mjøndalen, men tapte til slutt 3-8 for laget som også slo dem ut i fjorårets NM-finale.

Fra Ullevål ILs hjemmeside skriver klubben at laget «spilte på rundt 85% av sin egentlige kapasitet. Om de kommer seg opp på det nivået de holdt i Moskva i desember kommer finalen forhåpentligvis til å gå bra».

Klubben forteller at Ullevål har trent hardt det siste året. Det samme har nok også Mjøndalen gjort, som til slutt vant semifinalen 8-3. Ledelsen til pause – 5-2 – ble for mye å ta igjen for Ullevål-laget.

Men Ullevål-gutta ga alt. Nå er det Mjøndalen som skal møte Ullevål/Sarpsborg i NM- finale førstkommende fredag.

Klubben forteller at det likevel er fornøyde med årets sesong, blant annet har Ullevål 99/98 vunnet samtlige kamper frem til semifinalen, dette året.


Bandyspillerne trener hele året. Når det ikke lenger er is, blir det alternativ trening, også kondisjon og styrke. Minst fire ganger i uken trener de, i tillegg til treningsturer i ferier.

LES OGSÅ: Kvinnefotballen lar seg ikke stanse av snøvær

Jenter til Leitacup

Det er ikke bare Ullevålgutta som gjør det bra i bandy.

– Om to uker skal nemlig 00-02-laget til Sverige for å spille cup. Denne cupen holdes for jentelag som snart skal begynne å spille 11´er. Det blir en utfordring å spille på stor bane med motstandere fra både Norge og Sverige, men det blir også en spennende opplevelse.

Se flere bilder fra bandykampene her!

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...