Nordre Aker Budstikke

Klar for to nye år

Ayoub Aleesami (20) har skrevet under en proffkontrakt med Skeid Fotball på to år. Klubben har høye forventninger til ham. Foto: skeid.no

Ayoub Aleesami (20) har signert på en toårsavtale med Skeid. I Skeid har man virkelig tro på denne spilleren.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.04.2016 kl 13:54

NORDRE ÅSEN:I vinter var Alesaami på prøvespill i blant annet svenske i Halmstad som spiller på nivå to. Men nå har han signert under på en proffavtale som binder ham til Skeid i to år, skriver skeid.no.

LES OGSÅ: Må spille hos fienden

Han debuterte for Skeid i fjor. Skeid har stor tro på at han kan gjøre det bra. Han kom til Skeid fra Lyn i 2013. Han er forøvrig bror av tidligere Skeid-spiller, og nåværende landslagsspiller Haitam Aleesami.

LES OGSÅ: - En spennende ansettelse

Glad, stolt og fornøyd

Johnny Ademaj i trenerteamet er strålende fornøyd med at Aleesami har satt sin signatur på kontrakten.

LES OGSÅ: Møter lag fra 1.divisjon


- Jeg er meget glad, stolt og fornøyd over at enda en av våre unge talenter signerte proffkontrakt med klubben i vårt hjerte. Dette har Ayoub virkelig fortjent. Ayoub følger i brorens fotspor og har mange av de samme kvalitetene Haitam hadde da han debuterte for A-laget den gangen. Vi gleder oss til å følge med Ayoub framover, sier Ademaj til skeid.no.

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...