Nordre Aker Budstikke

Knuste målet – hvor langt kan de nå i kampen mot kreft?

Thomas Sandsør mottar over 17.000 kroner fra Jan Solland. Pengene ble samlet inn av Korsvoll IL på årets siste A-lagskamp. Foto: TERJE PEDERSEN

I 2016 mistet Lyn og Bastionen både en supporter og en spiller til kreft. Nå er snart 50.000 kroner samlet inn til Kreftforeningen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.12.2016 kl 12:45

KRINGSJÅ: Bastionen mistet et av sine medlemmer tidligere i år.

– En utrolig hyggelig og varm dame som betydde mye for oss alle. I denne forbindelse startet vi en innsamling til kreftsaken, sier Thomas Sandsør.

Målet var å samle inn 30.000 kroner til Kreftforeningen. Det er allerede godt passert (i skrivende stund viser telleren 49.467 kroner), blant annet ved hjelp av konkurrenter og gode naboer.

Bjørn Lidin Hansen

For mens innsamlingen pågikk, fikk klubben nok en tragisk beskjed. 25. oktober døde Bjørn Lidin Hansen, 27 år gammel.

Etter å ha kjempet mot kreften siden våren 2015, var han tilbake på banen 10. september i år. Hansen måtte likevel gi tapt for sykdommen. Han spilte for Lyn fra 2013.

Lokomitiv Oslo

Nikolai Larsen Bredal, styreleder i Lokomotiv Oslo, og Thomas Nordeng i Bastionen etter kampen mellom de to lagene i oktober. Foto: LOKOMOTIV OSLO

Lokomotiv Oslo bidro i høst med 5500 kroner til innsamlingen, halvparten av sine billettinntekter etter oppgjøret mellom de to klubbene 15. oktober.

– Bakgrunnen til at vi satt i gang denne innsamlingen for en ukes tid siden, er fordi sykdommen har vært tett på klubben den siste tiden. Både spillere, supportere og støttespillere har måtte kjempe sine livs tøffeste kamper, sa leder av Bastionen, Thomas Nordeng, etter kampen.

Korsvoll

Men det stoppet ikke der. Like oppunder jul kom det en gladmelding fra nabokoklubben Korsvoll.


– De ville bidra til saken vår, forteller Thomas Sandsør.

Under sin siste A-lagskamp for sesongen samlet Korsvoll inn imponerende 17.376 kroner.

– Det var en utrolig hyggelig gest av Korsvoll som viser at vi kan hjelpe hverandre selv om vi er konkurrenter, sier Sandsør, som håper Lyns kreftinnsamling kan greie å få inn enda litt mer penger før nyttår.

LES OGSÅ: Lyn, Korsvoll, Kjelsås og Skeid kom gjennom «sesongen fra helvete»

#fightcancerwithlove

Fra innsamlingssiden kan vi se at supportere, Lyn-spillere, trenere og lagledere har donert penger til kreftsaken. En av dem som har gitt skriver:


«Jeg valgte å støtte Kreftforeningen i år igjen, da jeg vet hvor vondt det er å få revet noen vekk av kreft. Koster så lite å hjelpe de som trenger det som mest både nå og ellers, til forskning og medisiner».

Tresor Egholm skriver: «Takk til dere som dro i gang denne innsamlingsaksjonen. Viktige bidrag som kan hjelpe den neste som sliter. LYN er mer enn bare en Ski og Fotballklubb! <3 #fightcancerwithlove»

Vil du bidra finner du informasjon om innsamlingen og hvordan du gir, her. Innsamlingen er åpne fram til 31. desember.

Du kan også benytte Vipps. Vipps ønsket beløp til 2277 og skriv LYN i meldingen.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...