Nordre Aker Budstikke

– Kom til Kjelsåshallen i helgen og se Norges beste 18-åringer i aksjon!

Kjelsås jenter 18 er klar for tøff motstand i første runde av Lerøyserien. Foto: KJELSÅS IL

Håndballjentene i Kjelsås er vertskap når storlagene kommer på besøk i helgen. – Kjenn din besøkelsestid, oppfordrer klubben.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.11.2016 kl 16:15

KJELSÅS: Kjelsås jenter 18 har gjort en enorm prestasjon og kvalifisert seg til Lerøyserien denne sesongen. Serien er Norges Håndballforbunds landsomfattende tilbud til 18-årslag.

– Det er de 16 beste lagene i Norge som har kommet seg gjennom dette trange nåløyet. Fra Oslo er det kun Oppsal og Kjelsås som er klare, sier Kittil Paalgard i Kjelsås Håndball.

Kjelsås jenter 18. Foto: KJELSÅS IL

Serien går over fem helger frem til april 2017. Denne helgen, 19.-20. november, arrangeres 1. runde i Kjelsåshallen og storlagene Sola, Sarpsborg og Charlottenlund kommer på besøk.

– Vi ønsker å lage et veldig bra arrangement og håper at alle kjenner sin besøkelstid og møter opp i hallen for å støtte våre jenter! sier Paalgard.


Kjelsås stiller med et ungt lag med spillere frå 00-, 99- og 98-årgangene, hvor de aller fleste er oppflasket i Kjelsås. De fleste av motstandere stiller med satningslag som er satt sammen av spillere fra flere klubber, ifølge Paalgard

– Vi håper på en underholdende helg med fartsfylte, spennende kamper og masse tilskuere! sier han.

Helgens kampoppsett

Lørdag 19.11.:

  • 12.00: Kjelsås - Sola
  • 13.30: Charlottenlund – Sarpsborg
  • 16.30: Charlottenlund – Sola
  • 18.00: Sarpsborg – Kjelsås

Søndag 20.11.:

  • 10.00: Sola – Sarpsborg
  • 11.30: Kjelsås Charlottenlund

Laget som skal i ilden i helgen. Foto: KJELSÅS IL


LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...