Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

– Kom til oss på lørdag!

Neste lørdag spiller Skeid hjemme mot Holmen. Foto: ANDERS VINDEGG

– Da skal vi sikre videre spill i 2.divisjon, inviterer leder av Skeidoksene, Jonny Olsen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.09.2015 kl 20:37

NORDRE ÅSEN/SKEIDBANEN: Ganske så spennende i tabelltoppen i 2. divisjon, avdeling 1. I den såkalte trikkeligaen. Selv om det på ingen måte er mulig å kjøre trikk mellom de to serielederne, KFUM og Tromsdalen, på topp med 50 poeng hver.

Hold deg oppdatert på lokale nyheter: Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Grorud og Kjelsås

Rett bak - Grorud med 47 poeng. Tre nye poeng til Grorud lørdag, etter at de slo Kjelsås 2-1 på hjemmebane, og Kjelsås på en fjerdeplass med 42 poeng. Men deler fjerdeplassen med Finnsnes med samme poengsum. Lyn ligger nest nederst på tabellen med 13 poeng, etter søndagens uavgjort mot nettopp Finnsnes.

Det som også er spennende, er at Skeid, som hadde en noe trøblete sesongstart frem til sommeren, nå har klinket til, og ser ut til å kunne redde plassen i andre divisjon. Særlig etter at de lørdag slo serieleder KFUM borte, 1-0.

Les også: Lyn mistet 1.66 millioner

Inviterer til lørdag

Noe Skeidsoksene selvsagt er strålende fornøyd med.

– Ja, vi er ganske så happy nå, og oppfordrer flest mulig til å komme på kamp lørdag. Da spiller Skeid hjemme mot Holmen. Og da skal vi sikre videre spill i 2.divisjon, inviterer Jonny Olsen, leder av supporterklubben Skeidoksene.

Det er fire serierunder igjen i 2. divisjon. Skeid ligger etter 22. runde spilt på en 9. plass med 24. poeng.

Fra Skeids egen hjemmeside står det blant annet følgende om lørdagens kamp:

Tidlig ledelse

– Gjestene tar tak i kampen fra avspark og allerede etter ni minutter forserer Johnny Buduson seg fram på venstresiden og det perfekte innlegget når David Tavakoli. Han nøler ikke, men skyter på direkten og ballen suser inn i Kåffa-buret, skriver Skeid på hjemmesiden.

Første gang

– De svartkledde gjestene fortsetter å spille seg til gode sjanser. Ridouan Essaeh kommer ned til dødlinja, men vertenes forsvar klarer å avverge innlegget. Like etter får David Tavakoli godt treff, men KFUMs burvokter parerer med et tigersprang, står det videre.

– Skeids trener Stig Mathisen legger laget tilbake på banen og det blir en omgang hvor de røde-hvite-blå vertene har svært høyt ballinnehav. Men Skeid-gutta kjemper en innbitt forsvarskamp...det ender med seier 1-0 for Skeid, som for første gang kan reise hjem fra en bortekamp mot KFUM med tre poeng i bagasjen, står det. Les hele referatet her.

Hold deg oppdatert på lokale nyheter: Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...