Nordre Aker Budstikke

Korsvoll mot toppen i 3. divisjon

Det ble tett og spennende mot Valdres, men Korsvoll tok en fortjent seier. Foto: TERJE PEDERSEN/KORSVOLL FOTBALL

Korsvoll står med syv kamper på rad uten tap og vant 6-1 hjemme mot Skårer forrige uke. I mai ble både Ready og Valdres slått, som var de store forhåndsfavorittene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.06.2015 kl 14:20

KORSVOLL: Korsvolls A-lag vant 2-1 borte mot Nordstrand i helgen, og leder nå med sin 3. divisjonsavdeling etter at nesten alle lagene har spilt elleve kamper. Dermed er de med sine 24 poeng på andreplass i tredjedivisjon avdeling 3, to poeng bak serieleder Valdres.

Seier mot Valdres

2. divisjonslagene i Nordre Aker; Kjelsås, Lyn og Skeid, kan få en ekstra utfordring neste sesong dersom Korsvoll rykker opp. Mot serieleder Valdres vant nemlig Korsvoll overlegent.

LES OGSÅ: Ingen dans på roser: Slik ligger det an med bydelens 2. divisjonslag

– Det er alltid en god følelse å slå andre topplag, som for eksempel Valdres. Gode resultater bidrar til å gi spillerne selvtillit, sier Korsvolls fotballtrener Petter Solland.

LES OGSÅ Korsvoll startet overlegent

Har tro på et opprykk

Solland er også optimistisk for denne sesongen, selv om den varer helt til oktober.

– Jeg har god tro på at vi skal kunne kjempe om et eventuelt opprykk. Hvorvidt det kommer til skje, får vi se mot slutten av sesongen.

Sterk arbeidsmoral

Korsvollspillerne, som er helt fra 18-årsalderen og opp til midten av 30-årene, er i god form men har også god motivasjon som hjelper dem fremover. Solland mener at laget har prestert godt over en periode, noe som tilsier at spillerne gjør en god jobb.

– At de andre lagene har slitt mot oss, kan tilskrives innsats og sterk arbeidsmoral hos våre spillere.


Han sier videre at planene fremover er å få med seg gode resultater de to siste kampene før ferien. Etter ferien har de tenkt å jobbe hardt for å prestere så godt som mulig.

LES OGSÅ Det svinger i trikkefotballen

Ser ingen grunn til ikke å klare det

Selv om sesongen så vidt har begynt, har Solland tro på laget sitt.

– Vi skal gjøre vårt beste for å opprettholde de gode resultatene så lenge vi klarer. Jeg ser ingen grunn til at vi ikke kan klare det.

Lørdag er det hjemmekamp mot Hallingdal kl.16.00 på Korsvollbanen.


LES OGSÅ:

Har ventet 12 år på ny Korsvollhall

Pernille (13) løp inn til Birken-seier

Sunniva (82) ble meid ned på fortauet av løpsk hest med vogn

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.


Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...