Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Første runde i NM-kvaliken:

Korsvoll startet overlegent

SEIER: Korsvollgutta med seier i NM-kvalik. Her glade målscorere fra onsdag; fra venstre Adrian Thun, Andreas Moen, Anders Kogstad og Mads Ellingseter. Foto: Korsvoll Fotball

Korsvoll ledet 5 - 1 til pause, men Oslo Juvelene slo tilbake.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.03.2015 kl 10:32

KORSVOLL: Første NM-kvalik kamp for Korsvolls A-lag - mot Oslo Juvelene onsdag ettermiddag på Bjølsen kunstgress.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Det startet bra for Korsvoll, og Nordre Aker laget ledet 5 - 1 til pause, etter det avisen har fått referert "glitrende angrepsspill."

Les også: Lyns spillerstall så godt som komplett

Men etter pause så løsnet det for Oslo Juvelene, og da kampen ble blåst av var resultatet 6 - 4 til Korsvoll.

Korsvolls målscorerer var Adrin Thun - to mål, Andreas Moen - to mål, Mads Ellingseter og Anders Kogstad.

Flere nye spillere

– Vi har fått inn flere nye spennende spillere, deriblant Adrian Thun, forteller Mathias Falch, styreleder Korsvoll Fotball.

Thun kommer fra Skeid, og den nye korsvollspilleren har "bøttet inn mål for flere lag i både andre og tredje divisjon."

– Foreløpig er seks nye spillere klare for Korsvoll, og flertallet har erfaring fra tredje og andre divisjon. Stallen er større og sterkere enn på lenge, og det er god konkurranse om plassene, skriver klubben på hjemmesiden.

Les også: Valdresgutta som dro til Kjelsås for å spille fotball

I tillegg til Thun, er spissen Gøran Hosen er hentet inn fra Åfjord. Villiam Strømme kommer fra Skeid, og også tidligere tilknyttet Start og Lyn.

Mads Sundbye Ellingseter har meldt overgang fra Træff.

I tillegg har også Stian Sanner kommet til Korsvoll. 21-åringen kommer fra FløyForeløpig sistemann inn er sisteårsjunioren Henry Lie Gulbrandsen. I likhet med Thun og Strømme kommer han fra Skeid.

I tillegg har fjorårets toppscorer Andreas Moen gått inn som spillende hjelpetrener.

Videre skriver hjemmesiden at fjorårets keeper Per Håkon Wergeland spiller nå med Lokomotiv Oslo. Christian Poppe, som spilte i Korsvoll frem til i fjor sommer, skal for øvrig også spille i svart i år.

Forsvareren Fredrik Husby Bratseth har gått til Frigg etter tre sesonger i blått. Andre Stangebye og Ellev Sandtrøen har gitt seg. Les mer her.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...