Nordre Aker Budstikke

Krüger vant, men noe helt annet stjal oppmerksomheten

Simen Hegstad Krüger i aksjon under Holmenkollen Skishow onsdag kveld. Foto: Terje Bendiksby/NTB

Simen Hegstad Krüger vant onsdagens jaktstart for langrennsgutta i Holmenkollen. Han var i teten med Martin Løwstrøm Nyenget, men han falt midtveis.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.06.2021 kl 21:38

HOLMENKOLLEN: Nyenget gikk i tet sammen med Simen Hegstad Krüger etter at de to var raskest på prologen. I en nedoverbakke viste TV-bildene at den ene skien til Nyenget gikk av i en sving. Det så ut til å gå bra med Nyenget, og at han kun ble litt forslått.

– Kjedelig at Martin og jeg ikke fikk gå sammen til mål, sa Krüger til NTB.

Martin Løwstrøm Nyenget falt i jaktstarten i langrenn under Holmenkollen Skishow. Foto: Terje Bendiksby/NTB

– Jeg synes ikke det så noe hyggelig ut. Heldigvis gikk det bra med ham. Når bindingen løsner, har vi høy fart. Han nærmet seg gjerdet med ganske høy hastighet. Akkurat det skal ikke skje. Det må være mulig å forhindre. Man må finne ut hva det var som var feil med utstyret, sa han.

– Det ser brutalt ut

Landslagstrener Eirik Myhr Nossum var like ved der Nyenget falt.


– Jeg var vel en av dem som så det relativt godt. Jeg så ikke starten av det, men plutselig kom det en skliende ut av svingen ved gratishaugen og inn i metallgjerdet. Det ser brutalt ut, og jeg håper det er mest skrubbsår, sa han til NTB.

Krüger økte forspranget til den store gruppen bak og gikk inn til seier i ensom majestet. Det ble dermed en spurtduell om plassene bak Krüger. Thomas Helland Larsen fra Fossum sikret seg 2.-plassen, mens Harald Østberg Amundsen tok 3.-plassen.

– Fornøyd

– Det var artig å vinne selv om det ikke betyr all verdens. Det er gøy med en seier. Vi kom hele gjengen hjem fra Sognefjellet i går, så vi var litt treningstunge etter en fin uke der. Jeg er fornøyd med hvordan kroppen svarte, sa Krüger.

Kjelsås-løper Håvard Moseby fikk også et møte med asfalten under rennet og fikk skrapet opp store deler av høyresiden på overkroppen.

(©NTB)

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...