Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Ski-VM 2015:

Skikongen Petter Northug reiste seg igjen med hjelp fra Jacob

Jacob Gundersen har laget VM-låt til Petter Northug. Northug ble verdensmester på første forsøk i Falun-VM. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP/RANDI BERDAL HAGEN /VEST-TELEMARK BLAD

Petter Northug tok det etterlengtede individuelle VM-gullet i sprint i Falun.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.02.2015 kl 17:32

FALUN/GREFSEN: Det ble for tøft for Kjelsås-løperen Eirik Brandsdal, som ble slått ut i semifinalen i VM-sprinten på torsdag.

Det norske laget var likevel sterkt i finalen – begge brødrene Northug og Ola Vigen Hattestad tok seg hele veien.

Og for Petter Northug ble det en best mulig start på Falun-VM. Han gikk forbi alle motstanderne og tok gullmedlajen på imponerende vis.

VM-låt fra Grefsen

Like før VM slapp Grefsen-artisten Jack Taylor Northugs offisielle VM-låt «Rise again», sammen med tidligere X Factor-deltaker Mo.

Bak Jack Taylor skjuler 17 år gamle Jacob Gundersen seg.

«Rise Again» handler om å reise seg, og komme tilbake etter en tung tid. Etter et mildt sagt sportslig og privat turbulent år for Petter Northug i 2014, er bakgrunnen for tittelen rimelig selvforklarende.

Lanseringen av låta ble også turbulent: Petter Northug måtte trekke musikkvideoen fra sine mediekanaler fordi den var i strid med skiforbundets reklameregler.

Nordre Aker Budstikke møtte Jacob Gundersen i forrige uke da oppstyret rundt låta raste som verst.

Internasjonal karriere

Og som Northug har Jacob store ambisjoner for egen karriere.

– Hva er målsetningene dine?

Jacob nøler ikke på svaret.

– Jeg skal bli en stor internasjonal artist som jobber med andre artister og vokalister, og spilles på radio verden over. Det er ingen alternativer. Når noen spør meg «hva hvis du mislykkes?», svarer jeg: «Mislykkes? Hva er det?» Det er ikke et alternativ å mislykkes, sier Jacob.

– Det er ambisiøst..

– Ja, og jeg vet at det ikke kommer gratis. Men hvis man ikke våger å drømme så vil man heller ikke oppnå noe. Det er kanskje ikke en veldig norsk mentalitet, men Janteloven kan du ta og kaste i søpla.

– Det minner om innstilling til Petter Northug.

– Hehe, ja, det gjør kanskje det, sier Jacob.

LES HELE INTERVJUET MED JACK TAYLOR OG SE MUSIKKVIDEOEN TIL «RISE AGAIN» HER!

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...