Nordre Aker Budstikke

– La de unge oppleve mørkets mystikk

Lørdag inviterer Koll IL på Trollnatt i Kollskogen. Foto: KOLL IL

Lørdag kveld lokker igjen Koll med masse premier og masse poster i mørkeste skogen. Det er klart for orginialen av «Trollnatta».

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KRINGSJÅ: – La de unge oppleve nattemørket i Kollmarka, sier Johan Lunde.

Lunde er både opphavsmann bak navnet Trollnatta og løypelegger på den femte utgaven av barne-natt-orienteringsløpet i regi av IL Koll.

– Hvorfor skal foreldre og klubbledere ta med seg barn og unge på lørdag?

– Gleden av å oppleve skogen med en lommelykt og en varm hånd for de minste er noe spesielt. Det er en ekstra stillhet og spenning i naturen når vi besøker den i mørket – ja en litt annen verden som vekkes i oss, både for store og små.

Flust av premier

Det venter premier for titusener av kroner med et meget rikholdig og variert utvalg. Noen av premiene er kanskje ikke av de mest vanlige på o-løp.


Alle får minst én premie. I tillegg er det uttrekning av premier på slutten av konkurransen. Deltakerne får hvert sitt lodd, og det er også mulig å kjøpe flere lodd og øke vinnersjansen.

Trollnatt, i regi av Koll IL, lørdag kveld. Foto: KOLL IL

LES OGSÅ: To nye Norgesmester-titler til Koll

Flere løyper

Som vanlig er det ei enkel løype for de yngste som ikke minst er rettet mot barnefamilier i nærområdet på Kringsjå i Oslo, men selvfølgelig også for alle andre som vil gi de unge en spennende nattopplevelse med postjakt.

Ute i den korte løypa på 700 meter med mye reflekser er det bål og væskepost.


I tillegg er det to individuelle løyper som er litt lenger og helt uten refleksbånd. Ute i løypa kan detogså være duket for spennende møter med de som ferdes i mørket. For de som er 13–16 år gamle er det lagkonkurranse med minst to på laget.

LES OGSÅ: Koll – nest best i landet på langrenn

Natt-interesse

I fjor deltok 177 barn og unge. Håpet er mange flere i år. Når kopien, Trollnatta i Nittedal, samlet 450, viser det utrolig interesse for nattorientering.

Arrangøren håper mange benytter sjansen til å ta en hovedstadstur. Tidligere på dagen er det også et rankingløp så to løp i løpet av noen få timer er fullt mulig med start for de voksne først og så for de yngste senere.

Påmelding kan skje helt fram til start, men arrangørene er glade for forhåndspåmelding som letter flyten underveis.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!


LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...