Nordre Aker Budstikke

Lek deg til makspuls i denne overdimensjonerte treningsløypa

Prosjektleder Line Støen i SiO Athletica håper mange vil komme til Domus Athletica onsdag og prøve den forvokste løypa. Foto: UNNI IRMELIN KVAM/SIO

Har du sett reklamefilmen der alpinistesset Kjetil Jansrud prøver å følge aktivitetsnivået til åtteåringen fra Tåsen, og blir totalt utslitt? Onsdag kan du teste en tilsvarende løype på Domus Athletica!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.10.2016 kl 09:33

Fredrik Refsnes Foto: ASTRI ÅMELLOM BRØTO/SIO

ULLEVÅL: – SiO Athletica er opptatt av treningsglede og gode treningsopplevelser. Det å leke seg til makspuls er helt i tråd med våre ideer om trening, sier Fredrik Refsnes, som er direktør i SiO Athletica.

Dette er første gang den forvokste løypa fra Tine-reklamen settes opp siden Kjetil Jansrud lekte som Sara (8), på oppdrag for meierigiganten. Domus Athletica har åpent hus onsdag 19. oktober klokken 12-20, med gratis inngang for alle.

Da kan du leke som en åtteåring, teste løypa – og egen form…

Tar du utfordringen? spør Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus.


Alt blir veldig stort for Kjetil Jansrud i reklamefilmen. Nå kan du teste den samme løypa. (Skjermdump fra YouTube/TINE)

Mega, mega, mega

Så hva kan du vente deg?

Jo, megaparadis, gigahuske, superfotball, og en basketball som veier altfor mye.

Løypa ble laget etter å ha fulgt åtteåringen Sara i et friminutt på Tåsen skole. For at testen skulle bli rettferdig ble alt oppskalert til voksenstørrelse. Treningsmotstanden ble oppskalert proporsjonalt slik at forholdet mellom Saras kroppsvekt og det hun løftet, ble det samme for Kjetil Jansrud.

– Jeg syns bamse bamse hoppetau var overraskende tungt, egentlig, avslutter Kjetil etter å ha gjennomført et friminutt som åtteåring.


Her kan du se hele reklamefilmen med Kjetil og Sara:

Åpent for alle – Lek deg til makspuls

SiO Athletica og Tine inviterer medlemmer og andre som har lyst til gratis Workout Wednesday denne uken på Domus Athletica, i Trimveien 4. Alle kan leke seg til makspuls i den forvokste løypa fra reklamefilmen.

Husk innesko og hengelås. Studentsamskipnaden lover wow-effekt. (NB! Treningssenteret har 18-årsgrense).

Line Støen tester løypa før den åpnes for alle på onsdag.

Det blir litt forskjell når løypa oppjusteres fra åtteårs- til voksenstørrelse. Foto: UNNI IRMELIN KVAM/SIO


LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...