Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Lettet Kjelsås

Mye å glede seg over på Oslos fotballtak

Glade kjelsåsspillere etter seier lørdag over Alta. Foto: KJELSÅS FOTBALL/ALEXANDER REIN

Det var mye å glede seg over i Kjelsås Fotball lørdag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.10.2016 kl 11:52

KJELSÅS: A-laget sikret nemlig plassen i andre divisjon for neste år.

– Seier mot Alta i dag var nok til at høstens mål ble oppnådd, nemlig å sikre en plass i den spissede 2. divisjonen i 2017. Og for en kamp vi fikk. Vi kjørte over Alta og vinner 5-1. Martin Fasting, Jesper Solli med to mål hver, Simen S. Møller og ett selvmål var våre fem nettkjenninger, skriver klubben på egen nettside.

Tabellen så langt i oktober - etter 25 runder i 2. divisjon. Foto: FOTBALL.NO

Neste kamp er borte mot Stabæk neste lørdag for kjelsåsgutta.

Solli

Men i tillegg, så ble det i går kjent at tomålsscorer Jesper Solli har signert ny to-årskontrakt i klubben på Oslos tak.

– Banens store gigant i dagens kamp mot Alta, har signert ny 2 års-avtale med klubben. Den meget talentfulle og sympatiske gutten fortsetter på Oslos tak. Han bestemte seg tidligere i uken, før vi hadde sikret fornyet kontrakt. Det er vi svært glade for, skriver klubben videre.

– Han har hatt en flott utvikling de to årene han har vært hos oss, og vi gleder oss til å se han fortsette å ta nye steg i Kjelsås, sier en tilfreds sportslig leder Viggo Anthonsen.

Men det stopper ikke der. Kjelsås kan også glede seg over rekruttene, som også spilte kamp lørdag.

Rekruttene

– Et meget ungt rekruttlag imponerte stort, og vant hele 8-1 borte mot Hasle-Løren i 3. divisjon. På grunn av at de siste to serierundene faller på samme dag i 2. og 3. divisjon, var det kun tre seniorspillere med i troppen. Resten var juniorspillere og fra ungdomsfotballen. Vi avsluttet kampen med hele tre gutter født i 2001 på banen. Det viser at det gror godt, fra klubbens hjemmesider.

Jens Aslaksrud scoret hele seks av målene. Knut Ola H. Bø og Håkon Snorresønn Wæhler scoret de to siste.

Neste helg er årets siste kamp for rekruttene - hjemme mot Strømmen 2.

Skeid

Ellers denne fotballhelgen, Skeid fikk - i likhet med Lyndamene i 1. divisjon - tøft i Groruddalen lørdag.

Lyndamene tapte mot borte mot Grei, Skeidgutta tapte 1-3 mot Grorud, første tap med trener Nordli på sidelinja for Skeid. Johnny Buduson scoret Skeids ene mål.

Korsvoll

Og Korsvollgutta sikret i går videre spill i 3. divisjon, som Lyn, som ligger suverent på tabelltopp i 3. divisjon.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...