Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Litt «småspennende» å spille mot større jenter, men en bra utfordring!

Det står ikke på lynviljen til 03-jentene, men trønderjentene ble litt for sterke. Her Maria i farta mot nardospiller. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

03-jentene fra Kringsjå klare for å avspark i Norway Cup, men det ble en tøff kamp mot sterke trønderjenter.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.08.2016 kl 08:43

EKEBERG: Alltid moro med Norway Cup. Særlig når været også viser seg fra sin beste side, som det gjorde søndag, da de første kampene ble blåst igang.

LES OGSÅ: Ikke alle ligger på stranden i ferien - dette blir guttas tredje cup på like mange uker!

Men det ble en tøff start i Norway Cup for 03-laget søndag midt på dagen. Ikke bare startet de i angrep i oppoverbakke, for ikke alle banene er like «plane» på sletta, men i tillegg så var det sterke trønderjenter fra klubben Nardo på andre siden av midtstreken.

LES OGSÅ: Løse hunder angrep den blinde katten, som gikk i bånd!

Solid trønderledelse

Og det rant inn baklengsmål, rundt 0-6 til pause - solid ledelse til trønderjentene.

– Vi må bli tøffere, understreker lyntreneren i pausen, men da lå Kringsjålaget allerede under 0-6. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

LES OGSÅ: Hvorfor bryr vi oss ikke mer om hvordan de gamle har det?

I pausen manet lyntreneren jentene fra Kringsjå til å bli tøffere ute på banen.

Men det hjalp ikke så mye mot de gode nardo-jentene, og selv med oppoverbakke i angrep - så doblet nardojentene nesten ledelsen fra første omgang da dommeren blåste av nierkampen.

Nardokeeperen først på ballen, så det ble med nesten for Maja og Lyn. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Første gang

Lyn Fotball har med hele 32 lag i årets Norway Cup. Tre av disse lagene er jenter-03. Som laget til Maria Iuell (10), som hospiterer to år opp fra 05- til 03.

– Jeg synes selv at jeg spilte en OK fotballkamp. Men vi skulle nok gått mer inn i duellene og spilt bedre pasningsspill, mener Maria.

Som for første gang er mer enn tilskuer på sletta.

– Gøy å endelig kunne få lov å være med å spille her, ikke bare se på andre, sier Maria.

– Småspennende

Hvordan er det å hospitere to år opp – noen av spillerne blir jo en del høyere og sterkere enn deg?

– Det kan være litt småspennende på en måte, men det går jo som regel veldig bra. Jeg har ikke fått noen skader av å spille mot større jenter enda, sier den unge fotballjenta.

Maria Iuell er 05-jente, men hospiterer på 03-laget til Lyn, som har med hele tre jenter 03-lag i årets Norway Cup. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Som fortsetter.

– Det er bra å kunne spille med eldre jenter, for da får jeg mer utfordringer. Den største forskjellen fra å spille mot de på min egen alder og mot de som er eldre, er å møte sterkere og større jenter. Det er bra for meg!

Maria trener ellers fotball rundt fem dager i uken.

LES OGSÅ: Nå skal det bli liv og røre rundt den gamle gården - restaurant, butikker og 440 leiligheter.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post![/

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...