Nordre Aker Budstikke

Lokal seier i Nydalsløpet

Koll-løper Olaf Talmo løp inn til seier på herresiden, mens det var Vidars Ingeborg Løvnes som var raskest blant damene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NYDALEN: – Jeg synes gjennomføringen av arrangementet gikk veldig fint! På tross av litt regnvær, var det mange blide løpere og funksjonærer å se rundt på arena og i løypa! sier løpsleder for Nydalsløpet, Håvard Haga fra Nydalens Skiklub.

Kanskje ble noen skremt av været. 461 løpere stilte til start, selv om 541 var påmeldt.

Vinnere fra Koll og Vidar

Det var Olaf Talmo fra IL Koll som vant herreklassen med tiden 16.38. Med seg på seierspallen fikk han Sjur Skjeggestad, FTT, og Kristian Thon, Team Klabautermenner.

Dameklassen ble vunnet av Ingeborg Løvnes fra Vidar, på tiden 18.23. På de neste plassene fulgte ytterligere to Vidar-løpere: Hanne Mette Sande og Ane Uglem Mobakken.

3000 meter hinder-løperen Løvnes var på forhånd løpets store favoritt. Hun var nemlig OL-deltager i Rio de Janeiro i fjor.


Pallen med herrene i Aktiv-klassen. Foto: NYDALENS SKIKLUB / UTLÅNT

Topp 3 tider og plasseringer i Aktiv-klassen:

Herrer
1. Olaf Talmo, Koll 16:38
2. Sjur Skjeggestad, FTT Oslo 16:53
3. Kristian Thon, Team Klabautermenner 17:02

Damer
1. Ingeborg Løvnes, Vidar 18:23
2. Hanne Mette Sande, Vidar 18:34
3 Ane Uglem Mobakken, Vidar 18:38

5 kilometer

Selfie i sofaen. Lavterskelløpet har egen "Opp av sofaen"-klasse. Foto: NYDALENS SKIKLUB / UTLÅNT


Men de aller fleste deltakerne var ganske vanlige folk. Nydalsløpet, med mottoet «For Nydalsentusiaster, av Nydalsentusiaster», er 5 kilometer langt, og går på asfalt og grus langs Akerselva og gjennom Nydalen. Det er et Nydalens Skiklub som arrangerer løpet, i samarbeid med lokal bedrifter som Avantor, Statnett, Elkjøp, Sats Elixia og Egmont.

Løpet markedsfører seg selv som et lavterskelløp og folkefest med senkede skuldre og har ved siden av Aktiv og Mosjonist-klassene, også en "Opp-av-sofaen"-klasse. Nytt av året var en egen Barnevognklasse.

Én av dagens mest imponerende prestasjoner stod Jan Briseid for i barnevognklassen! Med barnevogn løp han de 5 kilometerne på 18 min og 31 sek! Briseid er tidligere Bastionen-talsmann, og var i sin tid skribent av Lyns Corner i Nordre Aker Budstikke. Foto: NYDALENS SKIKLUB / UTLÅNT

Åtte trillere stilte til start, mens 28 valgte "Opp-av-sofaen"-klassen. 231 løp i klassen for aktive og 193 i Mosjon-klassen.

Deltok du eller noen du kjenner? Nydalsløpet har samlet et stort bildegalleri på sine Facebook-sider.


LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...