Nordre Aker Budstikke

Løp deg gjennom sommernatten til vafler og partytelt

GALOPPEN: Klart for ny utgave av St. hansgaloppen 19. juni, her fra tidligere løp. Foto: SØRBRÅTEN IL

Er vel ikke så mange løp som kan friste med vafler og kaffe inkludert i startkontigenten og grilling og partytelt i målområdet. Men det kan St. hansgaloppen og Sørbråten IL.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.05.2015 kl 15:11

SØRBRÅTEN: – Vi vil jo også vise andre løpsglade det flotte området og Marka der vi holder til, sier Cecilie Bjørnstad Engblad i Sørbråten Idrettslag.

Hun snakker om det tradisjonsrike løpet St. hansgaloppen, som sikkert mange er glad for er tilbake, etter at det i fjor ikke ble noen galopp av tobente i Maridalen og omegn.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Vafler og partytelt

Løpet skal være ifølge arrangørene være for hele familien - små og store. I tillegg er det et lavterskelstilbud. Men ikke minst; Startkontigenten inkluderer både vafler og kaffe. Det blir også grilling og partytelt i målområdet, som er Maridalen Skole.

Kanskje passer tiden også for et party - for alle klasser har fellesstart kl. 21.00 fredag kveld, 19. juni.


Les også: Vurderer å forlenge 12-trikken fra Disen til Kjelsås

Stor og liten runde

– Bare å løpe i eget tempo. Enten den største runden på 14.5 kilometer, med start fra Maridalen skole. Eller den mindre runden, med start på Brekke.

Mer om løpet og kart over løypene ligger også på klubbens hjemmeside.

Alle nivåer

– Vi arrangerer også løpet fordi det er et tradisjonsrikt, sosialt og sportslig høydepunkt for klubben. Som nevnt et lavterskelstilubd, så alle nivåer er hjertelig velkomne til å delta, sier Bjørnstad Engblad.

Her kan du melde deg på løpet med vafler inkludert i startkontigenten.


LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...