Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Lykken er Kjelling som håndballtrener

Stor stas da håndballhelten trente Kjelsås 02-gutter. - Men jeg følte jeg meg litt liten, han er jo så høy og så kjent, sier Henrik Falck Rekstad (12)

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.01.2015 kl 01:32

KJELSÅS: «Linn-Kristin og Kristian vet at det finnes mange måter å bli god på. Samtidig kreves det tålmodighet. De var selv heldige og ble gode temmelig tidlig, men på lagene deres har begge spillere som brukte mange flere år på å komme opp på nivået de er i dag. Heldigvis ga de ikke opp selv om de ikke scoret flest mål i hver kamp.»

To av Norges beste håndballspillere Linn-Kristin «Linka» Riegelhuth Koren  og Kristian Kjelling,er medforfattere til boka Best i håndball. Sistnevnte er selv fra Kjelsås. Denne uken trente håndballhelten Kjelsås håndballgutter 02, i Engebråtenhallen - med TV-opptak.

Les også: Denne boka koster 8000 kroner

Stor stas

Avisen var i kontakt med noen av 02-gutta etter den spesielle treningen.Philip Halvorsen  (12) forteller at han klarte å brekke hånda før den store dagen. Men stas var det likevel.

- Det var kjipt med hånda. Men morsomt å se på de andre på laget, sier 12-åringen, og som ellers synes Kjelling var veldig flink til å forklare øvelsene.

- Håndball er gøy. Jeg gleder meg til jeg blir klar til å prøve de tingene som Kristian lærte oss, legger Philip til.

Les også: Vil fremskynde sykkeltraseen

- Også ganske kul!

Det var flere ting de unge håndballspillerne ønsket å spørre helten fra Kjelsås om; Hvordan ble Kjelling så god? Hvor mye har han trent? Når begynte han å satse? Hvilke land har han spilt i? Var han flink på skolen også?

William da Rocha var også veldig fornøyd med spesialtreningen.

- Kjelling er en av verdens beste hånballspillere, og så er han også ganske kul! Veldig fint at han tok seg tid til å svare på spørsmål selv da treningen var over, legger William til.

Henrik Falck Rekstad synes det var både spennende og morsomt å møte håndballhelten.

Les også: Lørdag: Kjelsåstrikken på skinner igjen

- Følte meg litt liten

- Men jeg følte jeg meg litt liten, han er jo så høy og så kjent! Han viste oss veldig mye, og gikk også rundt og hjalp oss mens vi gjorde øvelsene, forteller Henrik, som ellers ikke har noe problem med å ha noen å trene håndball med.

- Jeg har både en storebror og lillebror som spiller håndball, så alltid noen å kaste med. Veldig gøy å spille håndball, men ikke så gøy når vi spiller kamper og ikke får til det vi har øvd på!

Gutta oppsummerer. Det ble blant annet trent  på mange forskjellige skudd, og lærte også om teknikk i forhold til hvordan man skal skyte. Hvordan få mer kraft i skuddene, som for eksempel underarmsskudd og stegskudd?. Det ble også trent på innspill til strek.

Håndball: 9 - 10

Alle gutta fikk også hver sin ferske bok. Selvsagt ble det også autograf og bilde sammen med håndballstjernen.

Håndball på skala fra 1 - 10?

- 9 - 10, er gutta enige om.

 

 

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...