Nordre Aker Budstikke

Lyn biter godt fra seg på Lillehammer

Fra Lillehammer-cup lørdag 24 .januar. Foto: LARS OPSTAD

Lyn markerer seg godt på Lillehammer-cup i helgen. I år stiller de også guttelag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.01.2015 kl 00:31

LILLEHAMMER: Lillehammer-cup er Norges største futsalturnering, og denne helgen samles mange lag fra hele Norge for å gjøre opp i flere aldersklasser.

Lyn deltar her for niende gang på rad. Tradisjonelt har dette vært en massemønstring fra jentesiden i Lyn, men denne gang har de også med fire lag i G14-klassen.

18 Lyn-lag

– Det er toårsklasser på Lillehammer-cup, og det er ofte tøft å møte spillere som kan være ett år eldre, skriver klubben i en pressemelding.

Lørdag var det puljespill, hvor hovedmålet for de fleste var å kvalifisere seg til finalespill på søndag.

Lyn stiller til sammen 18 lag, og foruten de fire lagene i G14, så fordeler de seg med sju lag i J14-klassen, fire lag i J16 og tre lag J19-klassen.


LES OGSÅ: Suksesstrener tilbake i Lyn: – Velkommen hjem, Tresor!

– For det første er det morsomt at vi denne gang har med noen guttelag, og spesielt for de yngste er Lillehammer-cup en god arena for å bli enda bedre kjent med hverandre. De bor sammen i en leilighet hvor de spiser alle måltider sammen, de får spille fotball innendørs i en periode hvor det er kaldt ute, og tilbakemeldingene er veldig bra, sier primus motor på jentesiden, Kristoffer Smith-Meyer.

Mange lag spiller aldri futsal, men Smith-Meyer forteller at Lyns filosofi er at futsal også er utviklende for det som foregår utendørs på sommeren.

– Og det er jo heller ikke feil å kunne gjøre noe annet, spesielt på vinteren, sier han.

Håper på fire lag i i finalene

– Når det gjelder resulatmål er det selvsagt gøy å komme til finalespill søndag, det er alltid tøft for de yngste. Slik det ser ut nå klarer vel to av fire lag dette på guttesiden, og kanskje noe av det samme på jentesiden, sier Smith-Meyer.


I fjor gjorde Lyns deltakere det veldig bra, og fikk lag i finalene i alle tre jenteklassene, med seier som resultat i to av dem.

LES OGSÅ: – Utvkler du deg ikke i Lyn, klarer du det ikke i andre klubber heller

– I år blir det nok verre da det er kretssamlingshelg i Oslo, hvilket medfører at 14 jentespillere ikke er tilgjengelig på Lillehammer. Men vi skal vel bite godt fra oss likevel, avslutter Smith-Meyer.

Det er også andre lokale lag med, både Kjelsås og Korsvoll har to lag med hver i henholdsvis J14- og J16-klassen, men det ser ikke ut som noen av de lagene går videre til finalesluttspillet søndag.

SE FLERE BILDER FRA TURNERINGEN. TRYKK HER!

Følg turneringen på Lillehammer-cups nettsider.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...