Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Lyn hjemme mot Vestfold-lag, Korsvoll i lokaloppgjør

Bastionen jublet i forrige runde borte Konnerud. Denne gangen tar de mot Svelvik hjemme i andre kvalikrunde. Naboene Korsvoll tar i mot Hasle/Løren hjemme. Foto: Lars Opstad/Kladd.no

Lyn og Korsvolls motstandere i andre kvalikrunde for cupen er klare.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.03.2016 kl 15:02

ULLEVAAL/KORSVOLL:Lyn og Korsvoll tok seg greit videre fra første kvalikrunde mot henholdsvis Konnerud og Trosvik.

Fredag ettermiddag offentliggjorde Norges fotballforbund (NFF) hvilke klubber de møter i andre kvalikrunde. På hjemmebane tar Lyn i mot Svelvik fra Vestfold, mens Korsvoll møter bydelsnabo Hasle/Løren. Også det på hjemmebane.

LES OGSÅ: Får ikke lov til å rykke opp

Som Konnerud var, er nok også Svelvik et nokså ubeskrevet blad for Lyn-patriotene. Men Svelvik kan se ut til å ha noe bra på gang.

Ifjor rykket vestfoldingene opp til 3.divisjon med klar margin og med bunnsolide 86-35 i målforskjell. Det er med andre et scoringsvant mannskap som kommer på besøk.

LES OGSÅ: Kan bli en rar sesong

Korsvoll bør derimot kjenne motstanderen sin bra. De møttes i samme avdeling i fjor. Hasle/Løren endte på en stusselig 10.plass, mens Korsvoll tok fjerdeplassen.

Siste spilledag for kampene er onsdag 30. mars. Klubbene kan bli enige om å spille kampen på et tidligere tidspunkt, melder NFF.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...