Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Lyn vant åpningen av «nye» Kringsjå

Jenny Røsholm Olsen satte 1-0 mot Fortuna Åleseund på Kringsjå. Foto: LARS OPSTAD/Kladd.no

På ny Kringsjå-bane slo Lyns damer Fortuna Ålesund søndag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.08.2016 kl 17:44

KRINGSJÅ: Lyn var på hugget fra start, og Jenny Røsholm Olsen satte tidlig 1-0. Etter det sank hjemmelaget i tempo og intensitet.

Kampen ble spilt på den nyoppgraderte kunstgressbanen, med tribuneanlegg på Kringsjå.

Mange hadde funnet veien til nye tribuner på Kringsjå for å se Lyn-damene. Foto: LARS OPSTAD/Kladd.no

Og det sto 1-0 til pause, men Lyn var nærmere 2 og 3-0 enn bortelaget fra Ålesund var redusering.

Andreomgang var heller ikke gammel når innbytter Frida Leonhardsen Maanum finner Jenny, som setter sin andre for dagen. Lyn er nær flere scoringer, men på en sjelden visitt reduserer Fortuna på et innlegg.

Andrea Willmann med avgjørende pasningsspill. Foto: LARS OPSTAD/Kladd.no

Dette tenner Lyn-jentene til en sluttspurt. Bortelagets keeper har en god dag på Kringsjå, men innlegget fra Andrea Willmann kan ikke keeper gjøre noe med når innbytter Natalie Granvang Nilsen dunker ballen i kassa.

Natalie ble for øvrig spilleklar fredag, tilbake i Lyn-trøya fra Raufoss.

– Jeg er fornøyd med starten, men misfornøyd med at vi detter nedpå etter scoringen. Det virker som vi blir litt for komfortable, sier trener Glenn Kleven etter 3-1-seieren.

Idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) åpnet banen på Kringsjå. Foto: LARS OPSTAD/Kladd.no

Han mener gjestenes redusering var unødvendig.

– Men vi vinner veldig fortjent på en helt grei dag uten å briljere. Morsomt med så mange på tribunen, anlegget har blitt fantastisk, en glede for jentene å spille her i dag, sier Kleven.

Lyn-damene ligger nå på andreplass på tabellen, kun ett poeng bak serieleder Grand Bodø i 1. divisjon.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...