Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Lyn videre til andre kvalikrunde

Så glad blir man når man snur en kamp og går mot avansement i cupen. Lyn slapp med skrekken borte mot Konnerud. Foto: LARS OPSTAD/Kladd.no

Lyn slapp med skrekken etter å ha ligget under for Konnerud. Med 3-1-seier er Lyn klare for andre kvalikrunde i cupen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.03.2016 kl 13:05

KONNERUD: Det tok ikke mer enn 11 minutter før hjemmelaget Konnerud gjorde sitt første forsøk på å spolere Lyns cupplaner. Buskerudlagets Simen Christoffer Borge. En Konnerud-corner ble ikke spesielt godt klarert. Med et lavt skudd ble Lyn-keeper Thomas Sandsør lurt.

LES OGSÅ: Spion på Konnerud

Men Lyn hadde ikke bare en full buss med Bastionen-medlemmer med seg. De hadde også supertalentet Erik Botheim. Sju minutter før pause satte han 1-1 og roet smått tynnslitte Lyn-nerver.

LES OGSÅ: Kan ikke rykke opp

– Morten Bjørnskau Johannesen kombinerte fint med Jonas Hammer og Johannes Johannessen, før han sendte avgårde et signaturinnlegg. Foran mål ventet selvfølgelig Erik Botheim.

Vi kan unne oss et ekstra avsnitt for Botheim, kan vi ikke? 2000-modellen (!) har nettopp fylt 16 år, men inntok tier-rollen med stil mot en fysisk sterk motstander.

Og da hælflikken som sikret 1-1 i tillegg ga Zlatan-vibber, fikk selv den største stoiker frysninger på ryggen, skriver lyn1896.no om den scoringen.

SE FLERE BILDER FRA KAMPEN HER!

Snudde kampen

Drøye ti minutter etter hvilen snudde Lyn kampen. Benjamin Nessjø Nyheim sørget for det etter en corner.

KOMMENTAR: Kan bli en absurd sesong

En presis avslutning fra Mads Peder Sveen sørget definitivt for at alle Lyn-hjerter roet seg. Med hans scoring gikk lufta ut av Konnerud mens Lyn kunne kontrollere inn seier.

Trener Mikkel Aaserud var en lettet mann etter avansementet til andre kvalikrunde.

– Jeg vil ikke si at jeg er overrasket over kamputviklingen. Dette var ikke snakk om undervurdering. Noe av det siste vi sa var at vi måtte unngå unødvendige dødballer, så er det akkurat det vi felles på. Der er irriterende, men også noe vi må lære av, sier han til lyn1896.no.

Korsvoll greit videre

Korsvoll fikk noe hardere motstand av 3.divisjonslaget Trosvik i sin første kvalikrunde. Vinterdvalen preget nok Korsvoll i første omgang. Fredrikstad-laget fikk trill mye ball. Korsvoll hevet seg flere hakk i andre omgang. Det var ikke ufortjent at Gaute Skogtun fikk sette inn 0-1 etter 54 minutter. Korsvoll forsvarte seg etterhvert greit mot et Trosvik som jaget utlikning. Den endte i stedet med at Lasse Brandal i det 79. minutt plukket opp et svakt tilbakespill og satt inn dagens andre mål for Korsvoll-gutta.

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...