Nordre Aker Budstikke

Gaustadrennet 2016:

Masse skimoro, 700 pølser og skikongen Martin Johnsrud Sundby

Stor skiglede og mange barn med i årets Gaustadrenn. Foto: PRIVAT

– Alle skal med, liten som stor, ingen tapere og alle vinner. Det er skiglede og lek på ski, forteller Jens Christian Holm. Og selveste skikongen tok også turen innom.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.03.2016 kl 12:23

GAUSTAD: For fjerde år på rad ble Gaustadrennet arrangert bak blokkene i Gaustadveien.

Flere enn 150

– Flere enn 150 barn deltok, med foreldre og andre som ivrig heiagjeng, forteller Jens Christian Holm i arrangementskomiteen i etterkant av rennet.

Clara var en av de veldig mange barna som var med i Gaustadrennet. Foto: PRIVAT

Han fortsetter.

– Gaustadrennet handler om at alle skal med, liten som stor, ingen tapere og alle vinner. Det er skiglede og lek på ski som det dreier seg om!


Det ble servert gratis pølser til både barn og voksne, med premier til alle med startnummer.

Takk!

– Takk til Rema1000 Sogn, som sto for sponsing av 700 pølser, 7 kasser appelsiner, drikke med mer. Uten sponsing fra nærbutikken hadde ikke rennet blitt noe av. Og ikke minst heia til alle gode andre hjelpere i nærområdet.

Skikongen Martin J. Sundby kastet glans over årets Gaustadrenn. Her med Svein Ørjaseter, speaker og friluftskonge, og i rennkomiteen. Foto: PRIVAT

Og ikke minst så kom skikongen fra Røa på besøk.

Skikongen

– Martin Johnsrud Sundby kom også innom og kastet glans over dette skirennet til stor glede for både unga og foreldrene, forteller Holm, i rennkomiteen også med Svein Ørjaseter og løypesjef Ole Morten Mikkelsen


Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...