Nordre Aker Budstikke

Kjelsås-jenter i farta

Medaljerush på hjemmebane

Anna Jensen spurtet til sølv både lørdag og søndag.

Anine Ahlsand og Anna Jensen bidro til at KM-arrangør Kjelsås fikk en jubelhelg på Langsetløkka.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.02.2010 kl 19:20

KJELSÅS: I 14-årsklassen hadde Anine og Anna prikket inn toppformen til helgens KM-renn, og jentene sikret like så godt dobbeltseier for Kjelsås i lørdagens renn i klassisk stil

— med Anine som nummer én. Søndag havnet Anine utenfor pallen i fristil (fjerdeplass), men Anna fikk med seg en ny sølvmedalje.

— KM er et veldig viktig renn for oss, så dette var gøy, stråler jentene.

— Best i klassisk

Jentene syntes naturligvis det var ekstra stas å ta dobbeltseier lørdag.

— Vi er best i klassisk. Det er alltid jevnt mellom oss, og lørdag skilte det bare to sekunder, sier de blide Kjelsås-jentene.


Kretsmester Anine er selvsagt fornøyd med helgen.

— Jeg hadde håpet å vinne, så det var gøy å klare det. Men jeg kjente det veldig i beina mot slutten av løpet, sier gullvinneren.

Tung løype

Søndag merket jentene at de hadde gått to tøffe og viktige løp på to dager. Lettere ble det ikke av at det begynte å snø.

— Det ble en del løssnø i løypa etter hvert. I løypa var det også tre bratte bakker, så det ble veldig tungt, sier Anine og Anna.

Mange medaljer

På Langsetløkka var det full fart både lørdag og søndag. KM ble arrangert i årsklassene fra 13 år og oppover, og for de yngre var det vanlig kretsrenn.

Kjelsås forsynte seg som ventet grovt av medaljefatet i sitt eget arrangement. Blant annet fikk klubben én dobbeltmester. I jenter 13 vant nemlig Ellinor Høgberg både i klassisk og fristil.

I gutter 14 gikk Aksel Madslien til gull lørdag, og han fikk i tillegg med seg sølv i fristil. Lørdag ble klubbkameraten Torjus Bern Hansen bronsevinner i samme klasse.


Astrid Bruland ble kretsmester i senior for kvinner lørdag, mens Ole Grønning Bustad ble dobbelt sølvvinner i veteranklassen for menn.

I gutter 16 fikk Thorstein Wang to sølv, og søndag hadde han også selskap av Hermann Brodin (bronse) på pallen.

Sølvvinnere fra Kjelsås ble også Bendik Bang Pedersen (G18, lørdag), Stian Hallén (senior, søndag) og Selma Ahlsand (J15, søndag).Ole Røgeberg fikk bronse i 19/20-årsklassen lørdag.

Lyn også i vinden

Lyns skiløpere leverte også et meget godt kretsmesterskap.

I gutter 19/20 tok Audun Formo Hay to gull, mens klubbkameraten Anders Molander Skavlan havnet på plassen bak begge dager.

I jenter 16 fikk Lyn fire av seks medaljer. Kristin Hjelstuen vant lørdag og tok sølv søndag, mens Synne Myhre tok henholdsvis sølv og bronse.


Håkon Hjelstuen ble kretsmester søndag, og fikk også bronse i klassisk. I fristil i G17 tok Simen Hegstad Krüger sølv, med Fredrik Ole Oldereid Andersen på bronseplass.

Solveig Hegstad Krüger ble sølvvinner i jenter 15 i klassisk, og Johannes Sørli Hagerup bronsevinner i gutter 17.

Koll og OSI fikk også hver sin medaljevinner. I G13 ble Åsmund Aamodt Resell bronsevinner i klassisk, mens Sona Tolarova fra OSI fikk samme valør i fristil i senior kvinner.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...