Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Lyn-spalten:

«Bastionen satte Skeidoksene ettertrykkelig på plass»

Lyn-spaltist Fridtjof Grimsrud. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

– Med rødglødende innsats ble Skeidoksene satt ettertrykkelig på plass hva gjaldt tribunekampen, skriver Fridtjof Grimsrud etter lokalderbyet Skeid-Lyn i tredje serierunde.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.05.2015 kl 21:34

100-åringen fra Oslo Nord inviterte til fest på Nordre Åsen denne første dagen i mai.

Det er noe eget ved 1. maikamper. Mange gode Lynminner har blitt skap på denne datoen. Den vidgjetne 3-2-seieren borte mot Moss i 2010, 6-1-seier hjemme mot Molde i bronseåret 2005, cupkampen mot VIF i 2012.

Alt dette er bare minner. Fredagens motstander har et tilskuersnitt noe høyere enn klubben har år på baken.

Les kampreferatet: Skeid best, men Bastionen vant på tribunen

Oksene holder det sånn halvveis gående, men har ikke kunnet skilte med voldsom entusiasme på sine voller den seneste tiden. Velkommen til Oslofotballen anno 2015.

Bastionærer over hele byen markerte dagen på ulikt vis fra tidlig morgen av. Alle fant de veien til oppmøtestedet Katedralen for avreise med egen trikk for anledningen.

Lynfansen så ut til å trives på Norde Åsen, med rødglødende innsats ble Skeidoksene satt ettertrykkelig på plass hva gjaldt tribunekampen. Skeidfolket som dro på kamp fikk iaktta Bastionen på nært hold. Somme lot seg sikkert imponere av synet.

Stemningen blant de tilreisende masser var upåklagelig til tross for at målene uteble.

LES OGSÅ: Vi samlet Skeid, Lyn og Kjelsås til duell før sesongstart. Se hvordan det gikk her!

Skeid var nærmest, men Lynfansen kunne reise hjem med vissheten om at årets første poeng var sikret. Det var forhåpentligvis det første av mange.

Den første trepoengeren og et nytt skritt oppover på tabellen får vi søndag 10. mai, klokken 16.00, på Bislett mot Harstad. Med deg på tribunen.

Kom igjen Lyn!

Fridtjof Grimsrud
Lyn-supporter

SE STOR BILDESERIE FRA LOKALOPPGJØRET HER!

Dette er Lyns nye supporterspalte i Nordre Aker Budstikke! Den føres i pennen av Fridtjof Grimsrud. Les hans forrige innlegg «Det finnes verre ting enn å ryke på en smell i Bærum. Det som virkelig svir er å tape et byderby» her!

Les også Skeid-spalten fra Jonny Olsen etter derbyet: «Jeg kan ikke klandre Lyn for at de spilte så destruktivt. Men dette var en kamp de skulle tapt»

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...