Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Lyn-spalten:

«Den lange veien mot et stabilt og vinnende Lynlag har startet»

Med nytt trenerteam og nytt økonomisk initiativ kan det ligge til rette for å snu denne sesongens trend i Lyn. Foto: LARS OPSTAD/Kladd.no

Jeg håper og tror at med det nye initiativet og trenerskiftet ligger mye til rette for at Lyn kan snu den vonde trenden og reise seg til nye høyder.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.06.2015 kl 12:22

Siden sist jeg førte noe til pennen her i Nordre Aker Budstikke har Lyn tapt to ganger. Det er ikke vært noe særlig å skrive om. Og det som har vært å skrive har bare vært sorgen og jeg har valgt og la det stå uskrevet. Dette for å spare deg som leser og meg som skribent for angst og depresjoner.

Det som derimot virkelig vekker glede og håp for lyngutter og lynjenter over det ganske land er at det i disse dager tas grep for å få Lyn ut av bakevja både på kort og lang sikt. Dette er utrolig positivt.

LES OGSÅ: Slik skal Lyn unngå å havne i en ny «Brynestad-situasjon»

På kort sikt må stallen styrkes og plassen må reddes. Nye spillere inn kan først bli aktuelt når vinduet åpner. Hvem disse skal være og hva man ser for seg å betale for arbeidskraften vites ikke. Vi går spennende tider i møte.

Spennende tider har det dog vært siden vi forlot den komfortable tilværelsen i 3. divisjon og entret toppfotballens lunefulle farvann. De seneste årene har sesongavsluttningene til Lyn vært preget av økonomisk usikkerhet, noe som igjen har gjort neste års sesongforberedelser til en turbulent tid der mye har vært usikkert. Viktigheten av å ha en langsiktig plan er stor.

Onsdag 17. juni ble det også klart at Trond Andersen ikke lenger vil fungere som trener for A-laget. Mikal «Mikkis» Aaserud blir hovedtrener med Tresor Egholm som assistent. Begge har lang fartstid i klubben og har etter eget utsagn stor tro på at Lyn skal berge plassen i divisjonen.

LES OGSÅ: Varsler trenerendringer i Lyn

Jeg håper og tror at med det nye initiativet og trenerskiftet ligger mye til rette for at Lyn kan snu den vonde trenden og reise seg til nye høyder. Det vil ta tid, men ingen har sagt at dette er gjort i en håndvending.

Den lange veien mot et stabilt og vinnende Lynlag starter på søndag, med deg og hele familien din på tribunen. Bli med å støtt gutta i en livsviktig kamp mot vestkantrival Ullern og ønsk Mikkis og Tresor velkommen til Bislett som a-lagstrenere.

Heia Lyn!

Fridtjof Grimsrud
Lyn-supporter

Her kan du lese alle Lyn-spaltene fra Fridtjof Grimsrud!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...