Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Skeid-spalten:

«Det er på tide med hevn!»

Jonny Olsen (i midten som peker) og Skeidoksene er klare til å møte Lyn og Bastionen lørdag. Foto: ARKIV/NORDRE AKER BUDSTIKKE

– På lørdag er det på tide å jekke ned vestkantsfruer og herremenn med smoking

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.08.2015 kl 14:46

Det å være fotballsupporter er ikke en dans på roser. Man kan aldri vite helt hva som skjer, og som Skeidsupporter vet jeg godt at dette er sannhet.

Går du på Skeidkamp vet du aldri hva du får. Vi kan slå de fleste, og vi kan tape mot hvem som helst. Noen ville kalle det interessant. Jeg kaller det frustrerende.

Skeid har ikke hatt for vane å få godt betalt i jevne kamper denne sesongen. Ikke at det har vært så mange av de. I flere kamper har vi vært det klart beste laget, uten å få godt betalt.

LES OGSÅ: Treneren gikk – storseier til Skeid

Men i de kampene som kan karakteriseres som jevne? Da har det som regel vært motstanderen som til slutt har stukket av med seieren. Fryktelig frustrerende. Ikke bare for oss supportere, men også for spillerne.

Vi kan slå de fleste, og vi kan tape mot hvem som helst

På søndag var heldigvis rollene byttet om. Vi tok i mot Finnsnes, og kampen var jevn og kunne bikket begge veier. Men for en gangs skyld bikket det vår vei! Vi vant 2-1, og kom oss over nedrykksstreken som følge av dette.

Er det endelig på tide å se oppover på tabellen? Svaret på det vil vi nok få i de tre neste kampene, når vi møter Lyn, Ullern og Harstad. Tre lag som alle ligger nede i sumpa sammen med oss.

På lørdag møter vi Lyn på Bislett. Vår gamle hjemmebane. En kamp jeg tipper hele troppen har gledet seg til helt siden vi spilte 0-0 mot de på Nordre Åsen tidligere i år. Et resultat som er et ran uten like. Sjelden har jeg sett et lag rundspille et annet lag i samfulle 90 minutter uten å vinne. Det er på tide med hevn!

Lyn vant sin første seier for sesongen (og deres første seier siden oktober i fjor) mot Stabæk 2 sist.

Fansen har naturligvis vært i ekstase siden, og snakket opp laget hele uka. Plutselig skal laget være gode nok til å berge plassen. Jeg hadde ikke tenkt sånn etter en seier mot et lag man spilte 11 mot 10 mot i 82 minutter. Men for all del, vi av alle vet godt at man skal suge godt på karameller når de kommer så sjelden.

Men på lørdag er det på tide å jekke ned vestkantsfruer og herremenn med smoking. På lørdag skal vi ta med oss tre poeng fra Bislett.

Jonny Olsen
Leder av Skeidoksene og skribenten bak Skeid-spalten i Nordre Aker Budstikke

Få siste nytt rett i nyhetsfeeden din! Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...