Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Det er verdt å ta en tur på kamp

Selv om det ble tap, leverte Skeid en meget bra cupkamp mot Strømmen. Her forsøker Mustafa Hassan å lure Strømmens Viktor Adebahr. Foto: Alexander Synstad

To serierunder er unnagjort for våre lag i 2. og 3.divisjon. Dommen? Godkjent så langt. Har du ikke vært på kamp i nærområdet ennå i år, bør du ta deg en tur.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NORDRE ÅSEN/GREFSEN/KORSVOLL/ULLEVAAL:Selv om ikke alle krokusene dine har poppet opp fra jorda, er fotballsesongen godt i gang.

I 2.divisjon har begge våre lokale klubber kassert inn poeng. Kjelsås fikk en tung start borte mot Finnsnes i seriepremieren. Men gutta fra Grefsen stadion slo greit tilbake mot Oppsal i den andre runden.

LES OGSÅ: Ingen ting å skamme seg over

Våre venner fra Nordre Åsen fikk ikke pirket inn kula i sin seriestart borte mot nettopp Oppsal. De måtte nøye seg med poengdeling. Men Skeid hevnet seg mot vestkantguttene fra Ullern forrige helg. 2-0 ble fasiten for Ørjan Vallas lag. Og hans Skeid har ennå ikke sluppet inn ett mål i serien.

Det lyser innsatsvilje hos Skeid for tida. I dagene før seriestart var undertegnede på en trening på Nordre Åsen. Det smalt i duellene og luktet tørt krutt i taklingene.

I cupkampen mot Strømmen viste de ingen respekt mot et lag fra divisjonen over. Skeid var et ekkelt lag å møte og Strømmen måtte slite for å vinne kampen.

Det kan virke som om godt skolerte og dyktige Valla har prentet god moral inn i Skeid-hodene. Det er viktig for en klubb som må satse ungt og billig.

Hos Kjelsås har gutten fra fagre Fagernes fått dem til andre runde i cupen. I første runde borte mot Ørn/Horten hadde Eivind Kampens spillere grei kontroll. Og Kjelsås skal forsvare bydelens ære i cupen. Selv om det blir tøft mot opprykksfavoritten i 1.divsjon, Sandefjord.

I divisjonen under finner vi Lyn som fikk en real cupleksjon av Tromsø på Bislett .

Men det var en solid innsats som lå bak for at Lyn skulle kvalifisere seg til første runde. Men for et lag på nivå fire skal det nærmest være klin umulig å slå et lag fra nivå én.

Lyn dro imidlertid til med 4-0 i seriepremieren borte mot Manglerud/Star. I andre runde møtte de annet lokalt lag, Korsvoll. Der ble det 1-1 og poengdeling.

Vi får håpe bismaken de fikk av å miste muligheten til å rykke opp, har forsvunnet.

Korsvolls seriepremiere hjemme mot Lommedalen ble utsatt på grunn av de noe spesielle problemene på hjemmebanen. Dermed står de bare med kampen mot Lyn. Men i cupen yppet de seg skikkelig. Hjemme mot Stabæk ga de flere bæringer nye grå hår. De klart å presse fram ekstraomganger mot motstanderen fra Tippeligaen.

Det var mildt sagt ikke dårlig det heller. I år bor det noe i lagene våre. Det er verdt å ta seg en tur på kamp.

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...