Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

Ny Lyn-spalte:

«Det finnes verre ting enn å ryke på en smell i Bærum. Det som virkelig svir er å tape et byderby»

Fridtjof Grimsrud (i blå jakke) i et optimistisk øyeblikk i kampen mot Stabæk2. Foto: LARS OPSTAD/Kladd.no

1. mai er det duket for kanskje årets bortetur for de rettroende i Oslo, skriver Lyn-supporter og spaltist Fridtjof Grimsrud.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.05.2015 kl 11:39

Andre runde, Stabæk 2 - Lyn. Solen var på plass og det var vitterlig Bastionen også denne mandagskvelden i Bærum. Etter endt arbeidsdag på mandag smakte det godt med et par duggfriske i solen mens vi ventet på bussen som skulle ta oss utenfor bygrensa for første gang i år i serieøyemed.

En håndfull Bastionærer uten de helt store forventningene, grorudkampen tatt i betraktning, entret bussen fra Oslo og satte kurs mot ødemark og villahus.

Straks vi krysset bygrensen skyet det over og vinden tok til. Typisk bærumsvær.

Mange hadde funnet veien til Nadderuds forblåste Kunstgressbane 2 på egenhånd. En ny bane på banehopperlistene til de trofaste fra Oslos vestkant. Vi fikk æren av å benytte oss av Eliteseriefasiliteter når nøden ble stor og kaffetørsten trengende.

Totalt 501 tilskuere fikk se Lyn ta ledelsen til banestormende jubel fra de 499 tilreisende fra Rikshovedstaden. Gleden varte dog ikke lenge og da dommer Hauglund fra publaget Lokomotiv Oslo satte fløyten til munnen for siste gang lyste det 3-1 på lystavlen.


Bastionen reiste hjem og forsvant ut i vårkvelden. Enkelte dro hjem for å sove bort skuffelsen, andre fant trøst andre steder.

Det finnes værre ting enn å ryke på en smell i Bærum. Det har mange av oss gjort før. Det som virkelig svir er å tape et byderby. Rettere sagt et trikkederby. Det skal vi slippe i år.

LES OGSÅ: Lokalderby: To gamle giganter møtes

1. mai er det duket for kanskje årets bortetur for de rettroende i Oslo. Vi skal til Norde Åsen og som seg hør og bør chartres det trikk for anledningen. Den går klokka 14.15 fra Bislett og du melder deg på via Bastionen.no.

Du rekker fint å heise flagget, gå i tog om du ønsker det før du hopper på trikken og ser Lyn ta rotta på Skeid. Kom igjen Lyn!


Fridtjof Grimsrud
Lyn-supporter

Dette er en ny supporterspalte for Lyn i Nordre Aker Budstikke! Du kan også lese Skeids nye spalte: «Vi er ikke vant med bortesupportere på Nordre Åsen. Nå kommer "hele" Oslo vest!»

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!
I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...