Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

Skeid-spalten:

Endelig!

Jonny Olsen, leder for Skeidoksene. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Først i den åttende seriekampen kunne vi juble for årets første trepoenger. Kan vi starte sesongen nå?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Det er ikke til å legge skjul på at sesongstarten har vært tyngre enn vi hadde trodd på forhånd. Vi som har hjertet i Skeid har bitt oss i leppen av frustrasjon, ikke bare over den magre poengfangsten, men også over det som har blitt servert på banen. Laget har rett og slett ikke prestert godt nok.

Men til tross for svake prestasjoner til tider, så burde poengfangsten vært større. 3-3 i serieåpningen mot Stabæk 3 burde vært en seier.

0-0 hjemme mot Lyn var et ran uten like, og det samme kan sies om 0-0 hjemme mot Harstad.

Til og med i 2-2-kampen borte mot Ullern, hvor prestasjonene sett under ett ikke var bra nok, var vi likevel det beste laget og burde vunnet. Men, vi gjorde ikke det. Isteden måtte vi bittert se den ene potensielle seieren etter den andre glippe.

Det har ikke bare handlet om dårlige prestasjoner. Det har jaggu handlet litt om marginer også.


LES OGSÅ: Sesongens første seier til Skeid

I går kom endelig seieren. Vi tok turen til Senja uten viktige spillere som Kasper Amdal, Jens Rongved og ikke minst legenden JoA Gundersen, som har gjort comeback for å skaffe oss litt rutine i rekkene.

Vi startet også med kaptein David Tavakoli på benken. Men til tross for disse manglene, vant vi. Kampen var jevn, og kunne bikket begge veier. Men til syvende og sist var vi best i begge bokser, og det var det som sikret oss tre svært viktige poeng.

Gårsdagens seier betyr at vi kan senke skuldrene litt. Men bare litt. Fortsatt er vi i en kjedelig posisjon på tabellen, men forhåpentligvis kan vi bruke denne seieren for alt den er verdt i de kommende seriekampene.

Kanskje vi kan ta en ny trepoenger på søndag når serieleder KFUM kommer på besøk?


SA-SA-SA!!

Jonny Olsen
Leder, Skeidoksene

Les alle Skeid-spaltene fra Jonny Olsen her!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.


Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...