Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Lyn-spalten:

«Jeg gjør som resten av fotballnorge. Glemmer Skeid»

Fridtjof Grimsrud er Lyn-supporter. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Jeg er rett og slett ikke i humør til å ofre et tastetrykk på dem.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.08.2015 kl 18:51

Det er tid for derby.

Skeid sier selv de er i støtet og fra glemselens dal klynkes det om hevn over Lyn.

LES JONNY OLSEN I SKEID-SPALTEN: «Det er tid for hevn! Vi skal jekke ned vestkantfruer og herremenn i smoking»

Det plager meg langt inn i tarmen å måtte svare på tilltale fra en så ubetydelig klubb og deres «fans». Jeg er rett og slett ikke i humør til å ofre et tastetrykk på dem. Derfor gjør jeg som resten av Oslo og fotballnorge, glemmer Skeid.

Poeng trenger vi mange av og vi skal ha tre mot Skeid

I morgen løper Lyn ut på Bisletts grønne gressmatte med en seier under vesten. Årets første trepoenger kom mot Stabæk 2 og var vanvittig deilig. Den er i likhet med morgendagens motstander glemt og jeg håper laget nå er klare for å hamle opp med selv de mest fryktingytende motstandere.

Poeng trenger vi mange av og vi skal ha tre mot Skeid. Alle med hjertet i Lyn oppfordres til å møte opp på vannhullene rundt Bislett i god tid før kampstart og sette riktig farge på byen vi elsker.

Det skal synges, hoppes, ropes og gaules for våre gutter. De trenger all støtte de kan få og vi vet med sikkerhet at de vil høre mektige klare røster og rop om seier og suksess.

Kom igjen Lyn! Husk å skåre, husk å vinne!

Fridtjof Grimsrud
Lyn-supporter og skribenten bak Lyn-spalten

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...