Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Lyn-spalten:

«Miraklenes tid er over»

– Bastionen leverer som alltid på høyt nivå, skriver Lyn-spaltist Fridtjof Grimsrud. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Når seieren på hjemmebane en gang kommer blir det magisk på Bislett, skriver Fridtjof Grimsrud i Lyn-spalten.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.05.2015 kl 16:25

Lyn-KFUM. Uken nærmer seg slutten, men miraklenes tid er over. Den seiersvante serielederen vant kampen fortjent 5-2.

Det positive er at laget viser en innsats og vilje som har manglet i tidligere kamper. Ved tre av fem innslupne mål er vi uheldige i forsvarspillet, men ikke la oss dvele forlenge ved det.

Når seieren på hjemmebane en gang kommer blir det magisk på Bislett

Vi skårte dobbelt så mange mål i går som det vi har gjort hittil i serien. Ikke at det er noe å slå seg på kassa for, men det er alltid deilig å se Lyn skåre mål.

Særlig deilig er det å se det sammen med engasjerte medsupportere. Bastionen leverer som alltid på høyt nivå. Dette inspirerer tydelig laget og det kjempes og kriges i to ganger 45 minutter.

Se stort bildegalleri fra kampen her!

Man kan ikke be om mer når man møter en suveren serieleder. Når seieren på hjemmebane en gang kommer blir det magisk på Bislett.

Før den tid kommer skal vi til Narvik og møte Mjølner til dyst om sårt tiltrengte poeng. Frister det med en tur på skinner til Narvik kan du ta tog via Stockholm og Kiruna. Transport en trikkeserie verdig. Bly er ikke sort, det er grått og tungt. Sammen klarer vi løftet. Kom igjen Lyn!

Lyn og Bastionen valgte i går kveld å markere avstand fra homofobi og dermed trosse forbudet de høye herrer i Norges Fotballforbund har lagt ned. Videre kommentarer til NFFs vanskjøtting av norsk klubbfotball blir overflødige.

Fridtjof Grimsrud
Lyn-supporter

LES OM KFUM-KAMPEN: Den suverene mesteren mot tabelljumboen

LES ALLE LYN-SPALTENE HER!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...