Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Skeid-spalten:

– Noe må gjøres!

Jonny Olsen (som peker) i Skeidoksene mener at nå er tiden moden for at noe må gjøres - kan laget rykke ned? Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE/ARKIV

– Før det er for sent. Nedrykksfaren er nå reell på Nordre Åsen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.07.2015 kl 18:57

Etter fem seriekamper sto Skeid med fire uavgjorte og ett tap. Murringen på sidelinjen hadde allerede begynt. Jeg var derimot fortsatt positiv. Vi hadde tross alt vært det beste lage i samtlige av de fire uavgjorte kampene, og hvordan vi unngikk seier mot Lyn og Harstad er det bare gudene som vet. Jeg var fortsatt trygg på at poengene ville komme.

De tre neste kampene ga en seier og to tap. Et svært stygt tap mot Kjelsås resultatmessig og et tap mot Vålerenga 2 i en jevn kamp som like godt kunne bikket vår vei. Men så kom endelig seieren! Vi dro til Senja og tok med oss tre poeng i en jevn forestilling. Brått ble også folk rundt meg positive! Endelig kom trepoengeren! Etter så mange kamper som kunne bikket vår vei gikk endelig en kamp i vår retning. Skulle sesongen omsider starte for oss?

Det skrev jeg i starten av juni. Etter det har vi spilt tre kamper, og tapt samtlige tre. Nok en jevn kamp med tap var resultatet i hjemmekampen mot den suverene serielederen KFUM. Tapet var greit nok, men det var tendenser. Vi spilte jevnt med serielederen, og nok en gang var jeg trygg på at poengene ville komme. Gutta måtte bare få marginene på sin side. Mente jeg.

Var jeg for naiv? Var jeg for positiv?

Jeg har nettopp kommet hjem fra kamp. Jeg har sett mitt elskede Skeidlag bli smadret med 1-3 hjemme mot Grorud. Et lag som stilte med syv tidligere Skeidspillere i startelleveren. Et lag som vi på papiret ikke skal være dårligere enn. Jeg fikk se et Skeidlag totalt motløst, totalt viljeløst og totalt uten interesse for å vinne kampen.

Jeg trodde jeg hadde sett det dårligste for sesongen da vi tapte 2-3 mot Holmen for to uker siden. Det skulle ikke vært mulig å tape den kampen. Men, jeg tok feil. For det jeg fikk se i dag? Jo, det har fått begeret til å renne over. Ikke bare for meg, men for flere Skeidsupportere. I dag så jeg flere supportere jeg i utgangspunktet vil karakterisere som trofaste Skeidsupportere forlate Nordre Åsen før kampen var ferdig.

NÅ er det tid for handling.

Oslofotballen ler av oss. Noe må gjøres. Noe må gjøres før det er for sent. Noe må gjøres før Skeid plutselig må forberede seg på 3.divisjonsfotball i 2016. Det er vanskelig nok for oss trofaste å se Skeid spille kamp etter kamp uten vilje, lyst eller innsats nok til å vinne kampen. Med det spillet vi viser nå blir det vanskelig nok å lokke til seg tilskuere, selv om vi får opp tribune etter sommeren.

Men det viktigste nå, er å ta grep som hindrer nedrykk. Et nytt nedrykk for Skeid, 3 sesonger etter det forrige, vil være katastrofalt. Vi i Skeidoksene er kanskje ikke mange, men vi er trofaste. Vi vil alltid være der. Men den «vanlige» mannen på sidelinjen? Han vil kanskje ikke ta et nedrykk like greit.

Ballen sparkes nå over til de som styrer i Skeid Fotball. Ta ansvar. Ta grep. Før det er for sent.

Jonny Olsen, Skeidoksene

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...