Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

Ny Skeid-spalte:

«Vi er ikke vant med bortesupportere på Nordre Åsen. Nå kommer "hele" Oslo vest!»

OKSENE: Leder for Skeidoksene, Skeids supportergjeng, Jonny Olsen varmer opp til fredagen og henger opp plakater om det kommende bydelsoppgjøret mellom Skeid og Lyn. Foto: PRIVAT

En av årets største kamper: Helt siden «Trikkeligaen» ble satt opp, har vi gledet oss til denne kampen, skriver Skeidoksenes leder Jonny Olsen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.05.2015 kl 11:39

På fredag er det klart for en av årets største kamper, når Lyn kommer på besøk til Nordre Åsen. Helt siden «Trikkeligaen» ble satt opp har dette vært en kamp vi har gledet oss lenge til!

LES OGSÅ: Lokalderby: To gamle giganter møtes

Vi er ikke vant med bortesupportere på Nordre Åsen, og nå kommer sannsynligvis «hele» Oslo Vest på trikketur opp til oss. Forhåpentligvis blir det god stemning på gressvollen vi kaller for tribune!

Når det gjelder selve kampen, så ser den foreløpig mer åpen ut enn jeg hadde håpet på forhånd.

Med unntak av en 5-1-seier i cupen mot Drammen har ikke gutta fått til det spillet vi hadde håpet på i de to seriekampene som er spilt.


Samtidig bor det veldig mye i det unge laget vårt, og forhåpentligvis får vi se bedre takter i derbyet på fredag enn vi har gjort hittil.

Vi har alle fått med oss at Lyn står med tre tap av tre mulige denne sesongen, og vi har også fått med oss de store forandringene i troppen deres i forhold til fjoråret.

Sannsynligvis blir det en tøff sesong for Lyn. Men, i et derby som på fredag? Da kan alt skje!

Jeg ønske alle Lynsupportere velkommen til Nordre Åsen, og håper det beste hjemmelaget vinner!

Jonny Olsen
Leder, Skeidoksene


Dette er en ny supporterspalte for Skeid i Nordre Aker Budstikke! Du kan også lese Lyns nye spalte: «Det finnes verre ting enn å gå på en smell i Bærum. Det som virkelig svir er å tape et byderby»

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!
I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...