Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Mens de venter på den kalde fine tida

Jonas Polhammer i Kjelsås Alpin registrerer inn ski og annet utstyr på Grefsen Stadion. Foto: KJELSÅS ALPIN

Supermarked i stadionhallen i helgen, alpingruppas årlige sportsmesse er igang.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.10.2016 kl 14:44

KJELSÅS: I år som i fjor og året før der igjen, og der igjen.

– Ja nå er det klart for årets sporstmesse i regi av Kjelsås Alpin. Stadionhallen er gjort om til supermarked for vintersport. Ski, støvler, klær og accessories, men også vafler, pølser og annet bakeverk fra cafeen i hjørnet, frister Rune Skalstad i alpinklubben.

LES OGSÅ: Når en som har vært død i 26 år, truer med å ligge ved siden av deg hver natt...

Dugnad

Det er et stort arrangement i de årlige sportsmessene - blant annet stiller ikke færre enn 150 foreldre på dugnad gjennom helgen.

– Vi skal jo blant annet ta imot utstyr som folk vil selge. Racing, all-round, twin-tip og pudder, samt et og annet «classic» par fra litt tidligere genersjoner fant veien inn i kassesystemet, ifølge Skalstad - for de som er godt inn i alpinverden.

Messesjefen på Grefsen Stadion. Foto: KJELSÅS ALPIN

Espen Jacobsen er messesjefen i alpinklubben.

Holder prisene nede

– Dugnaden holder dette igang, og inntektene herfra er en sterkt medvirkende årsak til at treningsavgifter og annet holdes på et såvidt lavt nivå. Det er mye jobb, men vi er nok alle enige om at sportsmessa også er et veldig verdifullt bidrag, både økonomisk og sosialt, sier Jacobsen.

Fredag

Klubbens hovedsponsor er Torshov Sport, og sportsmessen åpner i år allerede i kveld, fredag.

– Samtidig som innleveringen fortsetter. Ellers er det som før åpent lørdag fra 10:00 og søndag fra 11:00. Det er mange godbiter som allerede har kommet inn, førstemann til mølla!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...