Nordre Aker Budstikke

Nå blir det traktor på Bergbanen

Astrid Johannessen og Lise Vivienne Løseth fra Gjensidigestiftelsen, omkranset av Ullevål ILs leder Ole Henrik Støren, banemester Finn Ericsson, Bjørn Jensen som er leder for
klubbhusstyret, og Tor Audun Sørensen som er hovedstyremedlem. Foto: OSLO IDRETTSKRETS/UTLÅNT

Ullevål IL har fått 400.000 kroner fra Gjensidigestiftelsen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ULLEVÅL: Årets julegavet til Ullevål Idrettslag ble delt ut allerede lørdag 10. desember.

Da kom nemlig representanter fra Gejnsidigestiftelsen på besøk til klubbhuset på Bergbanen. Med seg hadde de gladnyheten om at klubben får 400.000 kroner.

– Vi har flere ganger søkt om støtte til innkjøp av ny traktor til Bergbanen, for å erstatte dagens 28 år gamle utgave, sier Bjørn Jensen, i idrettslaget, til Nordre Aker Budstikke.

Trenger 200.000 kroner til

Han forteller at en ny traktor med tilstrekkelig løftekapasitet koster cirka 900.000 kroner, og at Ullevål IL i år søkte vi om et bidrag på 600.000 kroner. Det baserte seg på en egenfinansieringsdel på 300.000 kroner.

– Nå har vi fått 400.000 kroner fra Gjensidigestiftelsen, så vi trenger å skaffe ytterligere midler så vi får kjøpt inn traktoren før neste bandysesong! sier Jensen, og sender med det stafettpinnen videre til eventuelle andre velgjørere i nabolaget.


– Ullevål IL er selvfølgelig kjempeglade over å motta denne flotte støtten fra Gjensidigestiftelsen, understreker han.

LES OGSÅ: Ullevål-spiller (16) til VM, akkurat som bestefaren

Behovet er stort for kunstis

Bergbanen lørdag, med deltagere fra Bandyskolen og instruktører, i tillegg til Løseth og Johannessen fra Gjensidigestiftelsen, samt Sørensen, Støren og Jensen fra Ullevål IL. Foto: OSLO IDRETTSKRETS/UTLÅNT

Det var Astrid Johannessen og Lise Vivienne Løseth fra Gjensidigestiftelsen som kom med gladmeldingen.

– Som tillitsvalgt er det hyggelig å få være den som overrasker de som har søkt om penger, sier Johannesen.


Det var full akktivitet og bra isforhold på Bergbanen lørdag da gaveoverrekkelsen foregikk i øsende regnvær

– Det gjenspeiler at behovet for kunstisbaner blir desto større jo mildere og våtere vintre vi får/kan forvente oss i fremtiden! sier Jensen.

LES OGSÅ: Juniorene fra Ullevåll tok første gull siden 2001

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...