Nordre Aker Budstikke

Nå kan du kjøpe Eirik Brandsdals superraske ski

Eirik Brandsdal selger raske ski på Finn. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA / SKJERMDUMP FINN.NO

...eller Marit Bjørgens gullsko. Skistjernene har ryddet i boden.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.10.2017 kl 10:12

KJELSÅS: På Finn.no ligger det salgsannonser ute, fra brukerne Eirik B. og Marit B. Bildene på profilene viser Eirik Brandsdal og Marit Bjørgen.

Mens Marit selger «VM-gullsko i str. 39,5. Røft brukt», som hun ifølge annonsen blant annet har tatt VM-gull på 30 km i Lahti med, og vært på pallen i NM og World Cup, selger Eirik «Et av Norges raskeste skipar».

Marit Bjørgen selger gullsko fra VM. Foto: SKJERMDUMP FINN.NO

Personlig overlevering?

Prisen er i begge tilfeller satt til 500 kroner, men kan diskuteres ved en rask avgjørelse.

– Pengene går til klubben min, står det i begge annonser. For Brandsdals del betyr det Kjelsås IL.


– Jeg er mye på reisefot frem mot OL, men skal få tid til å levere de fra meg. Eneste betingelsen for kjøp er at den vil bli brukt videre og at du sender et bilde eller en film av deg selv når skiene er i bruk, står det videre.

Byttehelg

– Hvorfor gjør du dette, Eirik Brandsdal?

– Det er for å sette fokus på byttehelgen til Sparebank1. Synes tiltaket deres med at de hjelper klubber å markedsføre og stille med matreiell til bytte-/bruktsalg er et godt tiltak, sier Eirik Brandsdal til Nordre Aker Budstikke.

– Langrenn og skisport er kostbart og mye flott utstyr kan arves videre i klubbene. Jeg er opptatt av at flest mulig skal få oppleve og prøve spesielt langrenn, legger han til.

Byttehelgen arrangeres av over hundre klubber, NSF Langrenn og SpareBank 1.


LES OGSÅ: Nå er Eirik Brandsdal historisk i Kjelsås IL

Rydder i boden

Kjelsås IL har satt av 12. november klokken 10-14 for sin byttehelg på Langsetløkka. Og har du lyst til å gå på skiene til en landets raskeste skiløpere, kan du ha gode muligheter. Det vil nok dukke opp mer gammelt utstyr fra Brandsdal.

– Tenkte jeg skulle finne utstyr i boden som kan få nye eiere, sier han.

– Dette er et skøytepar av merket Fischer Carbon Lite skating plus, 192 cm. Skiene har noen skjønnhetsmerker på tuppen etter fight med noen av verdens fremste sprintløpere, men utover det skal det fortsatt være mulig å ta medaljer med skiene. De trenger en god slip før de er klar for løypa igjen, men deretter fungerer de ypperlig både til konkurranser og til langturer i marka med familien, skriver Brandsdal på Finn. Foto: FINN.NO

«Jeg har litt mange par med ski, og synes det er bedre at noen andre får bruke de, enn at de står i boden hjemme. Paret jeg skal selge har jeg brukt mye i gamle dager og var en av grunnene til at jeg klarte å kjempe meg inn på landslaget,» skriver Brandsdal i Finn-annonsen.


NB! Også Sjur Røhte har kastet seg på byttehelgen, og i skrivende stund ligger skidressen han gikk inn til 4. og 6. plass med i VM i Lahti ute til 450 kroner.

Se mer om byttehelgen på www.byttehelgen.no.

I fjor lagde Sparebank1 og Astrid Urenholdt Jacobsen en video om byttehelgen. Se den her:

Det er god økonomi å kjøpe brukt!

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...