Nordre Aker Budstikke

Slutt på brakketilværelsen:

Nå skal de erstattes med noe helt annet

Mandag forsvant brakkene etter mange år. Til neste sesong skal nytt rennhus være på plass. Foto: Utlånt

Mandag ble de to mangeårige, men midlertidige brakkene som som er brukt som arenahus på Linderudkollen fjernet. Se planskissene for det nye i saken!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

LINDERUDKOLLEN: Etter et titalls år med ønsker og venting på et nytt langrennsanlegg med snøproduksjonsanlegg i Linderudkollen ble det en realitet i 2015.

I løpet av den første vinteren anlegget var åpent fikk klubben tak i to brakker som ble plassert ved målområdet på arenaen. De to brakkene bar preg av lang tids bruk, og et nybygg med fasiliteter og tidtakingsbu var i planen helt fra åpningen for fire år siden.

Denne uka ble brakkene fjernet. Foto: Utlånt

– Forenklet logistikk

Svein Olav Bø i langrennsgruppa i Kjelsås IL forteller at rennhuset har vært etterlengtet.

– Vi ser frem til oppstart av byggearbeidet og til det nye arenahuset vil stå klart. Arenahuset er etterlengtet, og vil medføre forenklet logistikk for alle typer arrangementer fra Linderudkollen, sier Bø.


Slik skal det nye bygget bli. Foto: Utlånt

Til sesongstart

Det nye rennhuset som erstatter de to brakkene skal etter planen oppføres før sesongstart kommende vinter.

Det nye rennhuset har egne rom for tidtaking, speaker, lager samt et møte- og fellesrom. Totalt vil grunnflaten til det nye rennhuset bli på 49,2 kvadratmeter.

Illustrasjon, fasade. Foto: Utlånt

Seksjonssjef i Bymiljøetaten for skogplanlegging og forvaltning, Trond Enkerud, opplyser at kommunen nylig har tildelt oppdraget med det nye bygget til Bjerk-Lind bygg AS.


– Arenabygget skal være ferdig til sesongstart, men foreløpig er ikke oppstartdato bestemt.

Slik skal bygget plasseres på arenaen. Foto: Utlånt

Meld deg på nyhetsbrev

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...