Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Nå skal du snart få pølsene dine

100: For 100 kroner får du en pølseaksje, aksjer som sammen med sponsorer har vært med på å finansere en helt ny pølsevogn til Kjelsås IL og fotballgruppa, her en av primus motorene for prosjektet, Martin Hansen. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA/PRIVAT

Kjelsås fotballs gode medhjelpere og avdanka fotballspillere ønsket seg en pølsevogn. Og straks er pølsene klare.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.04.2015 kl 09:11

KJELSÅS: Noen av de tidligere A-lagsspillerne på Kjelsås, ifølge dem selv «…en gruppe avdanka Kjelsåsspillere», vil gjerne at fotballklubben skal få bedre økonomi, og har på eget initiativ funnet ut at det må gå an å blant annet selge mange flere pølser og annet på hjemmekampene.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Pølsevogn

Men skal man selge mange pølser, så passer det godt med en skikkelig pølsevogn.

- Vi tror at det er mulig å selge mye mer med en kiosk som står nærmere der publikum er, nemlig ved tribunene. Samtidig er det viktig at kiosken har hjul, så den eventuelt kan taues bort til Myrerjordet eller i Myra hvis det skal være kamper eller cup’er der. Eller for eksempel til Langsetløkka, hvis skigruppa skal ha renn, sa en av primus motorene til pølseprosjektet, Martin Hansen, til Nordre Aker Budstikke tidligere i år.

100 for en pølseaksje

Pølseaksjer ble solgt over en lav fotballsko, 100 kroner inn betyr en pølse ut av vogna. Slik var planen å finansiere pølsevogna. Og nå er det faktisk like før vogna trilles ned på Stadion, til første hjemmekamp på søndag. Kjelsås mot Mjølner, klokken 16.30.

Les også: Skeid, Lyn og Kjelsås samlet seg før seriestart, se hvem som vant på Stadion

– Pølsesalget har gått over all forventning. Givergleden hos folk i denne bydelen er enorm og det gir oss i gruppa inspirasjon til å fortsette med nye prosjekter, sier Martin Hansen.

Han forteller at det nesten er solgt 600 pølseaksjer.

– Helt nøyaktig så langt er det 584 solgte pølseaksjer. Resten av pengene til vogna har kommet inn fra sponsorer, som også er representert på vognen, sier han.

Mangler litt

Men det mangler fortsatt litt for å dekke inn alle utlegg, så bare å ta kontakt oppfordrer Hansen.

Les også: Føles mer som et veldig dårlig nachspiel!

– Vi satser på å kjøre ned vogna på fredag eller lørdag. Søndag, første seriekampen hjemme på Grefsen Stadion for Kjelsås, kan folk hente ut pølseaksjene i varme og gode pølser, og pølser og annet til salgs til de andre som kommer også selvsagt.

Pølsebonus

Pluss en liten bonus til de som har kjøpt pølseaksjer.

– Aksjeeierne får gratis inngang nå på søndag, ved å oppgi navn ved inngangen, forteller Hansen.

Via facebook så kan du nå prosjektet, eller eventuelt ta kontakt med Hansen på mobil 97 13 50 49.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...