Nordre Aker Budstikke

Nervepirrende nabodrama

Et intenst og spennende lokalderby. Lyn-treneren mener de hadde taket på kampen, Korsvoll omtaler kampen som marginenes aften.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.07.2017 kl 08:35

KORSVOLL: Søndag kveld var det duket for lokalderby i 3. divisjon avdeling 2. Korsvoll bød Lyn opp til fotballdans på Korsvoll kunstgress, og det ble en intens framvisning.

FØR KAMPEN: Korsvoll: – Skal få slite for å få alle tre poengene med over svenskemuren

Lyn i ledelsen

Gjestene gikk opp i ledelsen 0-1 etter 28 minutter spilt, der Rune Reidar Isaksen er mannen som setter ballen i mål. Mer mål ble det ikke i første omgang, og gjestene leder til pause

Andre omgang byr på mye spenning med høy temperatur. Lyn vil ikke være noe dårligere i andre del av kampen, og Markus Norheim Cham scorer tre minutter etter at dommeren blåser i gang.

LES OGSÅ: Oppdaterte Netflix-informasjon - fikk regning på 40.000 kroner!

Korsvoll reduserer

Korsvoll kjemper tilbake, og Adrian Thun reduserer for Korsvoll i 60. minutt. Det gir liv i kampen igjen, men Lyn er i støtet, og Anwar D' Was Pellegrino scorer for bortelaget. 1-3 er stillinga etter 70. minutter spilt. Adrian Thun vil ikke være noe verre, og setter like så ett mål til for Korsvoll seks minutter senere.

Det blir intenst de siste ti minuttene, men Korsvoll må se seg slått av naboklubben. Kampen ender 2-3 til Lyn, som med 33 poeng ligger på tabelltopp. Korsvoll ligger fortsatt på tredjeplass, med 29 poeng.

– Misvisende resultat

Trener Thomas Ødegaard fra Lyn er veldig fornøyd med utfallet av kampen, men mener det burde endt på 1-3.

– Det er veldig sterkt av oss å score tre mål mot et lag som Korsvoll. Ellers syns jeg vi jevnt over har overtaket på kampen, men vi slipper de litt billig inn igjen på slutten. Det er unødvendig av oss, sier han.


Thomas Andre Ødegaard har ambisjoner om opprykk med Lyn. Seieren mot Korsvoll er et steg nærmere. Foto: KORSVOLL FOTBALL

For det ble intenst de siste ti minuttene, og Korsvoll kjemper på.

– Det kunne fort blitt uavgjort i en sånn kamp som det her, men det syns jeg gir litt feil bilde. I dag var vi best, og 1-3 gir et mer riktig resultat av kampen enn 2-3, legger han til.

Når det gjelder spillere, er det noen han syns står ekstra fram i dagens kamp.

– Keeperen vår, Adrian, syns jeg gjør en særdeles bra kamp i kveld. Han er grunnen til at det vipper i vår favør, for Korsvoll har en del sjanser der på slutten. I tillegg er det veldig gøy at Anwar kommer inn og scorer, også at Markus og Eivind fortsetter den gode trenden, med mål og målgivende to kamper på rad, sier Ødegaard.

Ny energi etter 2-3

Korsvoll Fotball har omtalt kampen på egen hjemmeside. Og omtaler kampen som marginenes aften.¨

– I pausen var det ingen hoder i Korsvoll-garderoben som hang skuffet, vi hadde spilt en god omgang mot en god motstander, og vi var fullt klar over at målene måtte komme hvis vi fortsatte på samme måte, fra klubbens egen hjemmeside.

Men så ble det 1-3 utover i andre omgang.

– Det så igjen ut som at kampen var død. Allikevel tar det ikke mer en syv minutter før Korsvoll kombinerer fint ute på høyresiden, hvor det til slutt er Adrian Thun som igjen får æren av å score mål for Korsvoll etter et glimrende angrep.


– Resten av kampen er Korsvoll-sjanser fra A til Å. 2-3 målet, sprøytet virkelig ny energi inn i Korsvoll-gutta og med et mer og mer stresset Lyn-lag åpnet rommene seg mer og mer for skuddvillige Korsvoll-gutter. I sluttminuttene hvor Lyn ser mer og mer slitne ut, står plutselig Trym Thorbjørnsen på 11 meter, men en beinparade ut av en annen verden redder Lyn fra og kun få med seg 1 poeng fra lillebror. 1 cm lenger ned, og denne ballen hadde satt inn 3-3, videre fra klubbens oppsummering av kampen.

Korsvoll har gjort en god kamp.

– Alt i alt er man i dag fornøyd med innsatsen, og vi har i dag mer enn nok muligheter til å vinne. Det er derfor bittert å tape mot et Lyn-lag grunnet enkelt feil, og ikke fordi vi på noen som helst måte blir spilt ut. Det at vi det siste kvarteret har seriens beste lag nede i knestående, tar vi også med oss videre ut i sesongen. Så er fotballen sånn at det er om å få ballen i mål, og der var Lyn-laget hakket vassere enn oss i dag.

Postnord-ligaen

Skeid og Kjelsås har nå tatt sommerferie i 2. divisjon.

Kjelsås spilte siste kamp mot Vålerenga 2, der lagene måtte se seg fornøyd med poengdeling etter oppgjøret i Vallhall. Jesper Solli og Walid Idrissi scoret målene for Kjelsås.

Skeid møtte opp på Sandvika Stadion og tok med seg alle tre poenga mot Bærum i vårens siste kamp. 0-1 ble resultatet, og David Tavakoli ble matchvinner.

Skeid er fortsatt med i toppen, og ligger nå på fjerdeplass på tabellen. Kjelsås ligger litt lenger nede, på åttendeplass.

LES OGSÅ:

MELD DEG PÅ NYHETSBREV!
Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...