Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Neste kamp er om opprykk til Toppserien

Det står respekt av lyndamene, som med andre plass i 1. divisjon i år, snart skal spille to kamper om opprykk til øverste Toppserien for kvinnefotball i Norge. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE/KVINNEIDRETT/ANDREAS KRISTOFFER BERGE

Generalprøven gikk strålende. Neste helg venter første opprykkskamp for lyndamene, og Andrea Willmann som er kåret til Årets Spiller i 1. divisjon.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.11.2016 kl 16:53

KRINGSJÅ: Mot Medkila i bunn av Toppserien for kvinner. Det er ennå ikke bestemt om hvor akkurat den kampen skal spilles, det er to opprykkskamper - en hjemme - en borte.

Lyndamene ble kun slått av Grand Bodø på tabellen, sistnevnte rykker direkte opp til Toppserien.

ØHIL

Søndag i snøværet kom Øvrevoll Hosle (ØHIL) på besøk til Kringsjå.

- Siste seriekamp på Kringsjå i vinterlige omgivelser, men kunstgressbanen var perfekt når ØHIL kom på besøk i siste seriekamp, og generalprøven foran neste helgs oppgjør mot Medkila, forteller lyns Ingvar Graffer.

Hvor opprykks- og nedrykkskampen skal gå, blir bestemt mandag.

Graffer forteller fra dagens kamp på Kringsjå.

- Lynjentene var ikke på fra start, og havnet tidlig under 0-1. Til tross for spillemessig overtak, så holder det seg til pause.

Jenny snur kampen

Han oppsummerer videre.

- Andre omgang byttes Jenny Røsholm Olsen inn, og takker for tilliten med å skåre tre mål, i tillegg skårer kaptein Benedikte Birkelund på en retur etter frispark, før ØHIL reduserer helt på tampen.

Hovedtrener Glenn Kleven er naturligvis fornøyd med andre omgangen.

På samtlige 90'

- Da spiller vi god fotball, og ØHIL jentene er nok også litt møre etter å ha løpt mye etter ballen i første omgang. Morsomt med unge Jenny som skårer tre mål på en omgang, men hele laget skal ha skryt for andre omgangen, sier Kleven.

Og legger til.

- Men mot Medkila må vi være på samtlige 90 minutter, ellers har vi ikke sjanse.

Beste 1. divisjonsspiller

I den kampen hjelper det nok også klubben fra Kringsjå å ha med på laget Årets Spiller i 1. divisjon for 2016 - Andrea Willmann. Som har klinket ballen inn i nettingen mange ganger for kringsjålaget så langt denne sesongen.

Andrea Willmann kåret til Årets Spiller i 1. divisjon. Foto: LYN FOTBALL

Serieforening for Kvinnefotball, i samarbeid med Norsk Toppfotball og Norges Fotballforbund kårer sesongens beste spillere sesongen 2016. Kåringen er foretatt etter nettavstemning og stemmer fra en fagjury.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!
 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...