Nordre Aker Budstikke

Neste runde i NM er satt opp - se hvem Kjelsås og Skeid skal møte

Kjelsås og Skeid får besøk, i 2. runde i cupen og NM. Her fra seriestart i 2. divisjon, mellom Kjelsås og Skeid, og som endte 0-0. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Lyn og Korsvoll forsvant ut av cupen i forrige runde, men Skeid og Kjelsås er fortsatt med.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.04.2018 kl 20:27

NORDRE AKER: Neste runde i cupen er satt opp, 32 nye kamper i NMs 2. runde er klare.

– Det er tett kampprogram for alle klubber i mai. Vi har derfor prøvd å minimalisere reisene og unngått lange og krevende reiser. Så prøver vi også, så langt det lar seg gjøre, å sette opp lag som ikke har møtt hverandre i cupen de siste årene, står det på fotball.no sin egen hjemmeside.

1. eller 2. mai

– Ellers tror vi vi det blir en del fine oppgjør med litt klang. Det ble mange flotte cupfester i 1. runde, noe vi håper og tror det også blir i 2. runde, står det også.

Kampdag er i utgangspunktet 2. mai, men hvis lagene ønsker det og blir enige, kan de også spille 1. mai.

LES OGSÅ: Velkommen til «Fort Nordre Åsen»

Skeid

2. divisjonslaget Skeid får besøk av eliteserielaget Sandefjord, på Nordre Åsen. Det kan bli en utfordrende og morsom kamp for trener Tom Nordlie og skeidgutta. Skeid slo ut Lommedalen i forrige runde, og vant 2-0 borte.

Kjelsås

Kjelsås spilte også borte i forrige NM-runde, mot Eidsvold TF, og vant 3-1. Kjelsås får nå besøk av Ullensaker/Kisa - Ull/Kisa - fra OBOS-ligaen, ett hakk over 2. divisjon, hvor også Kjelsås spiller. Dette blir spennende.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...