Nordre Aker Budstikke

– Noe av det verste vi kunne møte

Kjelsås-trener Eivind Kampen jubler ikke å få besøk av 1. divisjonslaget Sandefjord i andre runde av cupen. Hans kollega i Sandefjord, Lars Bohinen, jubler heller ikke. Foto: Arkivfoto

Kjelsås tar i mot Sandefjord til andre runde i cupen. Ingen av trenerne hopper i taket av glede over det. Sandefjord-trener Lars Bohinen er stort sett bare oppgitt over å måtte dra til Kjelsås.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.04.2016 kl 16:03

KJELSÅS: 27. april kommer 1. divisjonslaget Sandefjord til Kjelsås. Det kunngjorde Norges fotballforbund (NFF) fredag.

Kjelsås-trener Eivind Kampen tror ikke publikum vil strømme til stadion. Og han tror heller ikke på en lett motstander.

LES OGSÅ: - Fortjener en dag som bare er for dem!

– Sandefjord noe av det verste

– Ja, hvis man tenker seg at man enten ønsker seg en skikkelig folkefest, eller en størst mulig sjanse til å avansere, så er vel Sandefjord noe av det verste vi kunne fått. Et meget godt lag, men uten det helt store publikumstekket, sier Kampen som er glad for å være med i andre runde.

– Men det er klart vi er begeistra for cupen, og gleder oss masse til å måle krefter med den absolutt toppen av Obos-ligaen, sier Kampen.


LES MER: Slik gikk første runde i cupen for Kjelsås: – Smakte på stemningen i bussen

Oppgitt Bohinen

Sandefjord-trener Lars Bohinen (FOTO: ALEXANDER OTTESEN, Creative Commons-lisensiert)

Sandefjord som grisebanket Halsen 8-0 i første runde, hadde håpet på et lokaloppgjør i Vestfold. De får ikke klubben. Og det skjønner Sandefjord-trener Lars Bohinen lite av.

– Jeg må si at når jeg ser oppsettet, og ser alle de lokale kampene NFF har satt opp, men velger bort det for vår del, så er det rart. Jeg forstår vi ikke fikk Fram ettersom vi møtte dem i fjor. Men jeg ser det er lokaloppgjør over en lav sko over hele landet. Derfor forstår jeg ikke hvorfor vi ikke kunne fått det her vi også, sier Bohinen til Sandefjords Blad.

LES MER: Dette tror trenerne om sesongen for Kjelsås, Skeid, Lyn og Korsvoll


Ikke får han lokaloppgjør. Og han tror heller ikke at Kjelsås blir en enkel motstander på Grefsen stadion.

LES MER: Gutta med gass

– Kjelsås var sterke i fjor, og knivet lenge med KFUM Oslo om opprykket. Jeg vet fra min tid i Asker at det er en tøff motstander og et lag med god arbeidsmoral. De har alltid vært direkte i spillestilen, så får vi se hvordan de er nå. Det er interessant å spille mot den type lag, sier han til Sandefjords Blad.

Lagene møttes i NM også i 2010. Da vant Sandefjord 3-2 på Grefsen Stadion.

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...