Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker viste seg frem i Alta

David Thorvik fra Kjelsås tok en flott andreplass under Norgescup-finale for juniorer i Alta i helgen. Her fra tidligere Norgescup-renn. Foto: Heming Harnæs/ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Mange flotte plasseringer i helgen, i NM i langrenn for seniorer og finalen i Norgescup for juniorer.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.04.2018 kl 12:17

ALTA: I helgen ble det arrangert NM for seniorer i langrenn, i Alta, og også finale i Norgescupen for juniorene, sistnevnte for 50 av Norges beste juniorer, tatt ut etter kvalifisering gjennom sesongen.

Kjelsås

Det var mange løpere fra Bydel Nordre Aker som var med i NM - både for seniorer og juniorer, fra skiklubbene Kjelsås og Lyn. Førstnevnte med flere juniorløpere. Blant annet kunne David Thorvik i M-18 og Håvard Moseby i M-19/20 ta med seg hver sin sølvmedalje tilbake til Kjelsås, i skiathlon.

I M-17 ble det også flere gode plasseringer av kjelsåsgutta.

Ellers ble det også mange gode plasseringer i både K-17, K-18 og K-19 for jentene fra Kjelsås langrenn, i skiathlon. Nærmest pallen kom Karianne O. Dengerud i K-18, på en fjerde plass.

HER KAN DU SE ALLE RESULTATLISTER, FLERE AV KJELSÅSLØPERNE VAR INNEN DE TI BESTE I SINE ÅRSKLASSER.

Koll

Kolløpere var også med i finalen i Norgescupen, og i K-17 ble Selma Løchen Engdal nummer 12.

Totalt

Total Norgescupen denne sesongen så vant Håvard Moseby sammenlagt, David Thorvik og Karianne O. Dengerud ble nummer tre sammenlagt.

Håvard Moseby vant Norgescupen totalt, sesongen 2017/2018. Foto: Amund Rige

Lyn

Og i seniorklassene imponerte både Hans Christer Holund og Simen Hegstad Krüger fra Lyn Ski, med henholdsvis 2. plass og 4. plass på 50 kilometer.


Hans Chr. Holund fra Lyn Ski ble nummer to på femmila i NM i Alta, i helgen. Foto: NORGES SKIFORBUND/ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Og så må det nevnes Ragnhild Haga, som ikke representerer Nordre Aker-lag, men som bor i Nordre Aker. Hun vant 30 kilometeren og ble nummer 3 på 5 kilometer klassisk.

HER KAN DU SE ALLE RESULTATLISTER FRA HELGEN

LES OGSÅ:


Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...